Go Ahead Eagles biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om op een speciale manier kennis te maken met de Business Club en de sfeer in De Adelaarshorst: een uniek Meet, Eat and Seat Arrangement.

Door middel van het Meet, Eat and Seat arrangement kunnen ondernemers en bedrijven drie thuisduels van Go Ahead Eagles bezoeken, waarbij ze voorafgaand aan elke wedstrijd heerlijk kunnen dineren in The Pub, het gezellig aangeklede restaurantgedeelte van de Dusseldorp Lounge. Bovendien omvat het Meet, Eat and Seat arrangement een bezoek aan een Business Event naar keuze, waardoor ondernemers en bedrijven in contact komen met de talrijke mogelijkheden die de Business Club van Go Ahead Eagles te bieden heeft. Ook is het Meet, Eat and Seat arrangement een ideale gelegenheid om kennis te maken met andere Business Partners én de unieke sfeer die er bij Go Ahead Eagles heerst, zowel op de tribunes van De Adelaarshorst als in de Business Lounge.

(Foto: Ton Otten Fotografie)

De competitiewedstrijden die dit seizoen met het Meet, Eat and Seat arrangement bezocht kunnen worden, zijn de thuisduels tegen FC Emmen (vrijdag 9 februari), FC Oss (vrijdag 23 februari), De Graafschap (zondag 4 maart), Telstar (vrijdag 16 maart), Helmond Sport (vrijdag 30 maart), Fortuna Sittard (vrijdag 6 april), FC Eindhoven (vrijdag 13 april) en FC Den Bosch (zaterdag 28 april). De kosten voor het Meet, Eat and Seat arrangement bedragen € 295,- per persoon (exclusief btw). Bent of kent u iemand die graag gebruik wil maken van het Meet, Eat and Seat arrangement? Of wilt u meer informatie? Stuurt u dan een e-mail naar commercie@ga-eagles.nl of bel naar 0570-621357. Go Ahead Eagles kijkt er naar uit u te ontmoeten!

(Foto: Ton Otten Fotografie)

Zakelijk platform
De Business Club van Go Ahead Eagles geldt als het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Net als Go Ahead Eagles zelf, groeit ook de Business Club. De partners van de club lopen uiteen van grote bedrijven en MKB’ers tot ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Er heerst een grote onderlinge gunfactor bij de leden van de Business Club, die elkaar meerdere malen per maand bij tal van evenementen ontmoeten. Het jaarprogramma kent ook buiten de wedstrijddagen om een gevarieerd aanbod aan evenementen, zoals een business lunch, het wisseldiner en Happen en Stappen in de binnenstad van Deventer. Hierbij komen de leden van de Business Club in een informele sfeer samen om op een laagdrempelige manier contact te leggen en zaken te doen.