Nog een paar dagen en dan is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Ladies Night van Go Ahead Eagles. De organisatie ligt in handen van vijf dames: Josje van Buuren (Josje Hospitality), Monique Casteel (BMO Bedrijfsmakelaardij), Pascal Hulsegge (JPR Advocaten), Lisa Verburg (Go Ahead Eagles) en Karlijn Logcher (Go Ahead Eagles). In navolging van Josje en Monique is het vandaag de beurt aan Pascal om meer te vertellen over deze bijzondere vrouwenavond, die op woensdag 11 maart 2020 plaatsvindt.

Pascal, jij bent niet voor het eerst betrokken bij de organisatie van de Ladies Night, toch?

“Dat klopt, in 2009 werd ik benaderd met de vraag of het mij wat leek om samen met andere dames een Ladies Night te organiseren. We hadden op dat moment al jaren Business Seats bij Go Ahead Eagles en het leek me wel leuk om meer betrokken te raken bij de club. Zo ben ik er eigenlijk ingerold. We hebben een paar keer een Ladies Night georganiseerd, hebben vervolgens een pauze ingelast en kregen daarna zoveel vragen van dames wanneer er weer een Ladies Night zou worden georganiseerd. Omdat het zo’n leuk evenement is, zijn we de Ladies Night met een nieuwe commissie opnieuw gaan organiseren.”

De afgelopen jaren is de invulling van de Ladies Night veranderd. Wat is er allemaal anders geworden?

“Het is leuk om te zien dat er dingen veranderen. Zo hadden we voorheen alleen maar avondgasten, maar nu hebben we ook dinergasten. Daar zijn mensen erg enthousiast over. Met de hele organisatie proberen we nieuwe dingen te bedenken waarmee we de bezoekers een groot plezier doen. Het is ontzettend gaaf en inspirerend om de Ladies Night te organiseren met deze groep.”

Wat kunnen vrouwen van de komende Ladies Night verwachten?

“Het is altijd een ontzettend leuk evenement, dus dat zal het deze keer ook weer worden. De Business Lounge krijgt een vrouwelijke touch tijdens de Ladies Night. Alles wat dames leuk vinden, is aanwezig. We hebben een modeshow waarin ook de Eagles-spelers een rol krijgen. We gaan lekker met z’n allen een hapje eten, vrouwen kunnen een massage krijgen, champagne proeven en lekkere spulletjes voor onder de douche of in bad kopen. Natuurlijk kunnen de dames ook de kleding die wordt geshowd tijdens de modeshow passen en kopen.

Het is gewoon een heerlijk avondje uit met vriendinnen, collega’s of je moeder en uiteraard ontmoet je ook andere vrouwen tijdens de avond. En hoe leuk is het als je na de Ladies Night een keer meegaat naar een wedstrijd van Go Ahead Eagles en daar weer vrouwen ontmoet die ook bij de Ladies Night zijn geweest? Door de Ladies Night te organiseren, hopen we dat er ook steeds meer vrouwen tijdens thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles in de Business Club te vinden zijn. We gaan er met z’n allen gewoon een leuke en gezellige avond van maken!”

Het arrangement Ladies Wine & Dine is inmiddels volgeboekt! Er zijn nog slechts enkele losse avondkaarten verkrijgbaar (€ 29,95 per persoon, excl. btw, incl. hapjes en drankjes) voor Ladies Night. Wees er daarom snel bij en mail voor kaarten naar commercie@ga-eagles.nl.


(Foto’s: Dennis Bresser)