Een ‘Avondje Business’ in De Adelaarshorst

Een ‘Avondje Business’ in De Adelaarshorst is een avondvullend programma in een sfeervolle omgeving. Twee uur voor aanvang van de wedstrijd kunnen Business Partners al terecht in de Business Lounges van het stadion. Business Partners die de Business Club binnenlopen, kunnen drie kanten op: rechtdoor om gezellig en ongedwongen in de Dusseldorp Lounge te borrelen, linksaf voor een drie gangen keuzemenu in The Pub en rechtsaf voor een meer formele ontmoeting met andere Business Partners in de Rabo Lounge. De Van Wijnen Lounge, die zich aan de uiterste linkerzijde van de Business Club bevindt, leent zich uitstekend voor het geven van bedrijfspresentaties.

Op wedstrijddagen wordt de avond geopend in de Rabo Lounge, waar de Match Legend zijn licht laat schijnen over het aankomende duel en waar Business Partners met hun gasten kunnen genieten van een lopend buffet. De Rabo Lounge, Dusseldorp Lounge, Van Wijnen Lounge en The Pub zijn allemaal even sfeervol ingericht en er is voor Business Partners volop gelegenheid om bij elkaar aan te schuiven of juist plaats te nemen aan de voor hen gereserveerde tafel in The Pub.

Rabo Lounge

De Rabo Lounge is een sfeervol ingerichte, exclusieve ruimte waar 200 Rabo Partners elkaar rond thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles ontmoeten om gezamenlijk te eten, te drinken en over diverse (zakelijke) aangelegenheden te praten. Door de intieme sfeer van de Rabo Lounge is het klantencontact tussen de Rabo Partners laagdrempelig, ongedwongen en meer doelgericht.

Als Rabo Partner beschikt u over de beste tribuneplekken van De Adelaarshorst. Bij elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles heeft u de mogelijkheid zakenrelaties uit te nodigen voor een unieke voetbalbeleving. Go Ahead Eagles faciliteert de expansie van uw directe zakelijke netwerk door onder meer tal van zakelijke events en netwerkbijeenkomsten te organiseren buiten wedstrijddagen om. Voor de Rabo Partners worden extra netwerkevents georganiseerd.

Wilt u Rabo Partner van Go Ahead Eagles worden? Kijk dan hier voor de prijsstelling en het totale businesspakket.

Dusseldorp Lounge

De Business Club van Go Ahead Eagles staat bekend om de grote onderlinge gunfactor onder de leden, die elkaar meerdere malen per maand bij tal van evenementen ontmoeten. Als Dusseldorp Partner profiteert u van de exposure van Go Ahead Eagles als roemruchte voetbalclub. Buiten de negentien wedstrijddagen per jaar is de Business club van Go Ahead Eagles dé ontmoetingsplek voor bedrijven in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Salland.

Als Dusseldorp Partner verenigt u het nuttige met het aangename. Eenmaal aangekomen in De Adelaarshorst komt u al snel in contact met andere ondernemers. U beleeft voetbal en doet zaken. U bent onderdeel van het grootste zakelijke netwerk in de Stedendriehoek, dat bovendien landelijke bekendheid genereert.

Wilt u Dusseldorp Partner van Go Ahead Eagles worden? Kijk dan hier voor de prijsstelling en het totale businesspakket.

Van Wijnen Lounge

Voetbal vormt het grootste sociale netwerk van ons land. Het draagt bij aan de vorming en ontwikkeling van mensen, hun gezondheid en onderlinge verbondenheid. Van Wijnen wil hier graag aan bijdragen en met de sponsoring zijn regionale betrokkenheid tonen. Als betrokken vakliefhebbers zoekt Van Wijnen in elke opgave naar verbinding met bewoners, klanten, de directe omgeving en vakgenoten. Niet voor niets luidt het credo ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’. De lounge die sinds het seizoen 2015/2016 de naam van Van Wijnen draagt, is door de vakmensen van Van Wijnen gebouwd als onderdeel van de vernieuwbouw van stadion De Adelaarshorst in 2015.

De Van Wijnen Lounge, gelegen aan de rechterzijde van de hoofdtribune (bekeken vanaf het veld), is de afgelopen jaren een gastvrij onderdeel geworden van de Business Club van Go Ahead Eagles. Daarnaast leent de Van Wijnen Lounge zich ook op doordeweekse dagen uitstekend voor het organiseren van meetings en het geven van bedrijfspresentaties.