Eerder deze maand was de Deventer binnenstad weer het toneel van Happen en Stappen. Evenals vorig jaar werd dit Business-event door Go Ahead Eagles georganiseerd in samenwerking met Pascal Hulsegge (JPR Advocaten), Monique Casteel (BMO Bedrijfsmakelaars) en Vivian Buitendijk (Project & Co).

(Foto: Ton Otten Fotografie)

De start van de Hap- en Stapavond was bij Sandton IJsselhotel, waar tachtig enthousiaste Business Partners zich verzamelden. “Met het pontje maakten we vervolgens de oversteek over de IJssel”, zegt Karlijn Logcher, commercieel medewerkster bij Go Ahead Eagles. “Nadat we met droge voetjes weer op de wal waren gestapt, werden alle deelnemers onderverdeeld in acht verschillende groepen. Elke groep begon vervolgens aan zijn eigen Hap- en Staproute langs diverse horecagelegenheden in de Deventer binnenstad. Acht Business Partners ontfermden zich als groepsleiders over het gezelschap en wezen hun groep de juiste richting. Ook de selectiespelers Rick Ketting en Pieter Langedijk hapten en stapten vrolijk mee door de historische straten van Deventer!”


(Foto: Ton Otten Fotografie)

Het enthousiasme over Happen en Stappen werd al snel onder woorden gebracht. “Dít is een leuk event!”, liet een van de deelnemende Business Partners over zijn lippen rollen. Karlijn: “Verder was het leuk dat de groepen elkaar tijdens de rondgang door de stad regelmatig tegenkwamen. Alle groepen eindigden hun Hap- en Stapavond bij de Mariakerk, waar werd afgesloten met een netwerkborrel. Inmiddels heb ik begrepen dat het laagdrempelige contact van het event weer tot de nodige zakelijke connecties heeft geleid. En dat is natuurlijk goed om te horen!”


(Foto’s: Ton Otten Fotografie)