Nieuws Algemeen

Business Talk: Vrielink Makelaars

In Business Talk laten Business Partners van Go Ahead Eagles dit seizoen hun licht schijnen over de sportieve en zakelijke aspecten van hun partnership met de club. Vandaag: Huub Swartjes van Vrielink Makelaars.

Naam: Huub Swartjes
Bedrijf: Vrielink Makelaars
Business Partner sinds: Dit is ons tweede seizoen, maar in het verleden waren we af en toe al bij activiteiten betrokken.

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben geboren en getogen in Deventer, maar ben inmiddels met mijn gezin woonachtig in Schalkhaar. In 2009 ben ik samen met compagnons begonnen met Vrielink Makelaars, waarmee we vooral sterk zijn binnen de regio. In het buitengebied voeren wij het label Buiten Wonen. Onze kwaliteit zit in onze expertise door overlap en onze kennis over erfpacht en zaken die in het buitengebied spelen. We helpen om de beweging te maken van binnen naar buiten de stad en vice versa.

Pagina 17 Business Talk (1)

We zijn actief in de provincies Overijssel en Gelderland en ons streven is om over circa twee jaar het meest duurzame en energieneutrale makelaarskantoor uit de regio te zijn door onder meer een paperless office, elektrisch rijden en het verduurzamen van ons pand. Binnen onze organisatie stimuleren we bovendien een gezonde manier van leven onder ons personeel.

Wat spreekt jou het meest aan om Business Partner te zijn?
We zien het belang van de uitstraling die Go Ahead Eagles heeft ten opzichte van de stad en de bijdrage die de club levert aan de culturele historie van Deventer en de marketing van de stad.

Wat is je favoriete wedstrijd in De Adelaarshorst ooit?
De wedstrijd die mij het meest is bijgebleven, is toch de 2-1 overwinning op Ajax van vorig seizoen, omdat deze historisch was. De play-offwedstrijd uit 2019 tegen RKC Waalwijk – waarin we net niet promoveerden – was ook een wedstrijd van uitersten.

Wie is je meest favoriete speler ooit?
Dat vind ik lastig om te zeggen. Maar ik houd wel van het type speler als Ragnar Oratmangoen of Luuk Brouwers, die op het middenveld iemand uit kunnen spelen. Technisch begaafd en balvast, acties maken.

Wat wil je samen met Go Ahead Eagles bereiken?
Als supporter en als cluborganisatie is het mooi als je met beide benen stevig op de grond staat en werkt aan een stabiel Eredivisieteam. Elk jaar dat je langer in de Eredivisie overleeft, maakt dat je meer steady wordt en het zou mooi zijn als Go Ahead Eagles daarin slaagt. Dat het stadion op dezelfde plek blijft waar het nu staat, lijkt mij essentieel voor de beleving, de stad en de unieke identiteit van Go Ahead Eagles.

Terug naar overzicht