Go Ahead Eagles speelt op zondag 16 februari 2020 de uitwedstrijd tegen MVV. Aanvankelijk kon dit duel alleen bezocht worden met een busregeling, maar na constructief overleg tussen alle betrokken partijen is er vandaag alsnog besloten tot een auto-/busregeling voor club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles. Het duel in Maastricht begint om 14:30 uur. Er zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Autoregeling

Let op! Er is een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten. Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee, koop dan een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden beschreven. Klik hier voor meer informatie.

  • Er kunnen maximaal twintig auto’s afreizen naar de wedstrijd in Maastricht. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt. Wil je samen met andere supporters met een minibusje reizen, neem dan eerst contact op met Go Ahead Eagles via supporterszaken@ga-eagles.nl voordat je je aanmeldt.
  • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Het is niet mogelijk om met minder dan drie personen per auto in te schrijven.
  • Prijs van de autoregeling: € 9,- (inclusief administratiekosten).
  • Je kaart(en) kopen kan hier. De kaartverkoop loopt tot donderdag 13 februari (12:00 uur).
  • Iedereen dient een omwisselbiljet op eigen naam te kopen.
  • Ben je bestuurder van de auto, koop dan een kaart in het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je met iemand mee, koop dan je kaart in het vak ‘auto’. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Koop dus alleen een kaart voor ‘parkeren uitwedstrijd’ als je de chauffeur bent!

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 24,- (inclusief administratiekosten).
  • Je kaart(en) kopen kan hier. De kaartverkoop loopt tot donderdag 13 februari (12:00 uur).
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail ontvang je het sluiten van de verkoop op donderdag 13 februari (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee weken vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.

Geen reacties meer mogelijk.