Elke thuiswedstrijd is De Adelaarshorst het Home of duizenden supporters, die Go Ahead Eagles naar de overwinning proberen te schreeuwen. Ook afgelopen zondag was ons stadion het domein van liefst 9.288 toeschouwers, waarmee Roda JC-thuis vooralsnog het best bezochte thuisduel van Go Ahead Eagles in het seizoen 2018/19 is.

Hoe zit het met het domein van uw onderneming? En hoe goed wordt uw website of webshop bezocht? Voor het vastleggen of verhuizen van uw domeinnaam kunt u terecht bij Vimexx, dat zich onlangs als Business Partner aan Go Ahead Eagles verbond. Een goede domeinnaam (en website) is immers uw online visitekaartje en een unieke plek op internet om uw producten en/of diensten (wereldwijd) onder de aandacht te brengen.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Ook voor webhosting is Vimexx de juiste partij. Niet voor niets pakte het bedrijf in 2016 en 2017 de titel als Best Beoordeelde Webhosting Provider. Webhosting moet vooral simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Binnen enkele minuten je eigen website online? Opgeslagen op supersnelle en veilige webservers die gebruikmaken van de nieuwste technieken voor een sublieme webhostingervaring? De webhosting van Vimexx maakt van uw website een succes.