Van oudsher biedt Go Ahead Eagles talentvolle voetballers de kans om zichzelf te ontwikkelen. Er zijn dan ook legio voorbeelden van voetballers die in De Adelaarshorst de basis legden voor hun verdere voetbalcarrière. In die zin vertoont Go Ahead Eagles een mooie parallel met Vesten Vaklui. Met het unieke programma ‘Vesten Jezelf’ helpt ook het Ermelose bedrijf talentvolle vaklieden verder binnen de techniekbranche.

Vesten Vaklui is als jonge onderneming actief in tijdelijke projectondersteuning en bemiddeling van uitvoerende rollen binnen de metaal- en installatietechniek. Onlangs trad Vesten als Young Business Partner toe tot de Business Club van Go Ahead Eagles.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

“Goed vakmanschap is de basis”, zegt accountmanager Bart Koekkoek van Vesten Vaklui. “Wij zorgen goed voor onze medewerkers en onze medewerkers zorgen goed voor onze opdrachtgevers. Deze filosofie zit in ons DNA, want wat is er nu mooier dan technici met elkaar in verbinding brengen en ze ondersteunen bij hun ontwikkeling tot echte vaklui? Zij verdienen een plek voor ontwikkeling en verbinding, maar ook voor plezier.”