Op maandag 29 en dinsdag 30 april nemen honderden kinderen het weer tegen elkaar op tijdens het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi bij Koninklijke UD. De voorbije weken werd door diverse deelnemende schoolteams alles uit de kast gehaald om zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden op het toernooi.

Voor de jongens en meisjes van de voetbalteams van basisschool De Vijf-er was er een extra verrassing in aanloop naar het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi. Zij kregen op het voetbalveldje naast hun school een training van Giovanni Büttner en Desney Bruinink.

Tekst gaat verder onder foto.


 
Aanleiding voor deze voetbaltraining was een brief van Bastiaan en Suze, die in groep 6 en 7 van de Vijf-er zitten. Zij schreven dat ze graag goede voetbaltips en -tricks wilden krijgen om zo meer kans te maken om het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi te winnen. Giovanni en Desney gaven graag gehoor aan het verzoek van Bastiaan en Suze en kwamen langs bij de Vijf-er.

Tekst gaat verder onder foto.


 
Of de voetbaltraining van Giovanni en Desney voor De Vijf-er genoeg is voor de toernooiwinst? Dat zal volgende week blijken tijdens het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi!