De maarteditie van Kleuren van Juweel is weer verschenen! Boordevol rood-gele verhalen om in deze tijd van ‘social distancing’ eens rustig thuis door te lezen. En… als jij niet naar de Kleuren van Juweel kunt komen, dan komt de Kleuren van Juweel gewoon naar jou!

De mannen van Club Kippenhok bezorgen het clubmagazine van Go Ahead Eagles volgende week huis-aan-huis bij supporters die in Deventer of nabije omgeving (gemeenten Apeldoorn, Zutphen, Voorst, Raalte, Epe en Lochem) wonen. Daarnaast wil Club Kippenhok zoveel mogelijk exemplaren afgeven bij bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen om ook hen een stukje rood-gele afleiding te bezorgen.

Wil jij graag deze editie ontvangen? Mail dan uiterlijk aanstaande zondag (29 maart) je naam, huisadres, postcode en woonplaats naar info@ga-eagles.nl en Club Kippenhok komt het Eagles-clubmagazine volgende week bij je bezorgen!

Welke verhalen er allemaal in Kleuren van Juweel staan, zie je op onderstaande visual van de inhoudsopgave (klik op de afbeelding om deze te vergroten).