Beste supporter,

Deze maand bestaat Go Ahead Eagles 115 jaar. Het 115e jaar uit de clubgeschiedenis was een roerige, met de degradatie uit de Eredivisie en de zware eerste seizoenshelft in de Jupiler League.

Ook tijdens de 114 jaar daarvoor stond Go Ahead Eagles regelmatig voor hete vuren. Maar kon de club tegelijkertijd altijd terugvallen op al die clubmensen zoals u. Samen vallen en opstaan, samen tieren en vieren. Zoals er ook nu hard wordt gewerkt aan de toekomst van Go Ahead Eagles, te beginnen met die in 2018.

De naderende Feestdagen en jaarwisseling vormen een uitgelezen mogelijkheid u te danken voor uw betrokkenheid bij Go Ahead Eagles, in voor- en tegenspoed.

Deze afbeelding bovenaan dit bericht vond u als poster op de middenpagina’s van de laatste Matchday! van 2017. Het is een poster van clublegendes sinds de invoering van het betaald voetbal in 1954. Legendes die veelal niet alleen vroeger onderdeel van de club waren, maar, net als u, ook nu nog hun betrokkenheid tonen.

U vindt onder meer twee grondleggers van de huidige Voetbalopleiding, drie seizoenkaarthouders, drie jeugdtrainers, een assistent-trainer, een technisch adviseur, een speler van de huidige eerste selectie en een van de Go Ahead Eagles OldStars. Clubmensen: toen, nu en in 2018! Net als u.

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond, sportief en voorspoedig 2018 toe!

Directie en medewerkers Go Ahead Eagles

Visual met dank aan: Brand Specials, Erik Pasman, Henny Meyerink, VI Images en Evert van de Worp