Go Ahead Eagles Onder-15 begint zaterdagmiddag als eerste Eagles-jeugdteam aan de tweede seizoenshelft in de competitie. Om 13:00 uur trapt de ploeg van Tristan Berghuis op sportpark De Zunnebargh in Diepenveen af voor het duel met AFC Onder-15.

Vorig weekend speelde Go Ahead Eagles Onder-15 al het eerste duel van 2020. Op bezoek bij NAC Breda O15 in het bekertoernooi kwam Go Ahead Eagles Onder-15 knap op een 0-2 voorsprong. Na rust moest de ploeg van Berghuis echter nog drie tegentreffers incasseren, waarvan twee uit dubieuze strafschoppen, waardoor het bekeravontuur van Go Ahead Eagles Onder-15 ten einde kwam.

De komende maanden kan de focus daardoor volledig op de Eerste Divisie-hoog. Voor de winterstop werd Onder-15 overtuigend kampioen in de Eerste Divisie-laag waardoor het na de winterstop op een hoger niveau actief zal zijn. Naast AFC Onder-15 zitten er nog zes andere ploegen in de Eerste Divisie-hoog. De komende maanden neemt Go Ahead Eagles Onder-15 het ook nog op tegen de O15-elftallen van FC Den Bosch, SC Cambuur, Fortuna Sittard, Spartaan ’20, NEC en PEC Zwolle.

(Foto: Carlo Bruil)