Zoals de meeste Business Partners ongetwijfeld weten, is het voorafgaand aan elke wedstrijd in De Adelaarshorst mogelijk om heerlijk te dineren (of lunchen) in The Pub. Met ingang van seizoen 2019/2020 draagt het culinaire gedeelte van de Business Lounge de naam The Vreedeveld Isolatie Pub.

“Oorspronkelijk kom ik uit Deventer en voorheen had ik ook een seizoenkaart van Go Ahead Eagles”, zegt Patrick Vreedeveld, eigenaar van Vreedeveld Isolatie BV. “Elf jaar geleden ben ik naar Apeldoorn verhuisd om een eigen bedrijf te beginnen. Sindsdien ben ik eigenlijk nauwelijks in De Adelaarshorst geweest, al hield ik de verrichtingen van de club uiteraard wel altijd in de gaten via de media.”

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Aan de afwezigheid van Patrick Vreedeveld in De Adelaarshorst kwam vorig jaar een einde toen hij van een bedrijf de opdracht kreeg om een kantoorpand te isoleren. “Dit bedrijf bleek ook connecties te hebben met Almere City FC en zodoende kreeg ik vier wedstrijdkaarten voor Almere City FC – Go Ahead Eagles. Daar ontmoette ik een aantal oude bekenden, die me zeiden dat ik weer eens in De Adelaarshorst langs moest komen. Dat heb ik gedaan en mede door de fantastische sfeer in het stadion kreeg ik gelijk weer de smaak te pakken. Sinds vorig seizoen ben ik Business Partner van Go Ahead Eagles.”

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Van het een kwam het ander. Vreedeveld Isolatie BV was in de voorbije voetbaljaargang een aantal keer wedstrijdsponsor en is met ingang van het seizoen 2019/2020 dus naamgever van The Pub, die The Vreedeveld Isolatie Pub gaat heten. Daar blijft het echter niet bij, geeft Patrick Vreedeveld aan. “We zijn in het seizoen 2019/2020 ook wedstrijdsponsor tijdens de thuiswedstrijden tegen Roda JC en Excelsior. Bovendien hebben we de naam van ons bedrijf voor de hele jaargang gekoppeld aan de wedstrijdbal.” Uiteraard hoopt Go Ahead Eagles dat de door Vreedeveld Isolatie BV gesponsorde bal met grote regelmaat de doellijn passeert om een Deventer doelpunt te vieren…

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

“Ik durf gerust te stellen, dat we er met Vreedeveld Isolatie BV sinds vorig jaar een hele mooie, nieuwe Business Partner bij hebben gekregen”, zegt Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles). “Na één jaar lid te zijn geweest van de Business Club, heeft Patrick besloten om met zijn bedrijf nog meer met en voor Go Ahead Eagles te willen doen. Dat heeft geresulteerd in dit mooie partnership voor het seizoen 2019/2020.”