Nieuws Algemeen

Culinaire rondleiding door De Adelaarshorst valt in smaak

Een heuse primeur eerder deze maand in De Adelaarshorst. Honderd Business Partners konden op vijf ongebruikelijke plekken in het stadion genieten van heerlijke gerechten van Bekedam Food & Events tijdens het Running Dinner.

Vijf groepen van twintig personen liepen na elke ‘culinaire gang’ het stadion door op weg naar een nieuw gerecht én een nieuwe spreker. De sprekers en gedekte tafels stonden gepositioneerd in de tunnel richting uitvak, op de Leo Halle tribune, in het spelershome, in de kleedkamers en in de ‘mixed zone’ van de mediavertegenwoordigers.

Tekst gaat verder onder video.

(Video: Dennis Hendriks)

”Erg leuk dat we op plekken kwamen waar we anders niet of nauwelijks komen”, vertelt Wendie Zwart, die met haar bedrijf Zwart-Peters Familierecht voor het eerste seizoen Business Partner van Go Ahead Eagles is. ”Overal stond een spreker met een duidelijk hart voor de club. Dat was mooi om te merken. Vooral het uitvak en de Leo Halle tribune zijn me bijgebleven, omdat daar supporters stonden die met veel passie praatten over hun club.” Het was het eerste Business Event dat Wendie bezocht, maar: ”Er gaan er zeker nog veel volgen!”, verklapt ze alvast.

Tekst gaat verder onder foto.
Running Dinner 2021 (4)(Foto: Ton Otten)

Voor wie de rondleiding door het stadion minder nieuw was, was Richard Ackerstaff van Service Glasherstel OverGelder B.V. ”Al sinds 2000 ben ik trotse Business Partner van deze club”, begint Richard. ”Van kleins af aan kom ik al bij Go Ahead Eagles en het is altijd een feest om een Business Event bij te wonen.” Hij voelde zich zelfs zo thuis in het stadion, dat hij het niet kon laten om in de fitnessruimte even aan de nodige krachttraining te doen. ”Zulke activiteiten zijn ook voor een beetje ontspanning”, lacht Richard. ”En je moet het ook een beetje leuk maken, hè? Anders is het leven ook zo saai.”

Tekst gaat verder onder foto.
Running Dinner 2021 (3)(Foto: Ton Otten)

Lisa Verburg, medewerker van de commerciële binnendienst bij Go Ahead Eagles, vindt het Running Dinner zeker voor herhaling vatbaar. ”Je zag gewoon dat mensen het bijzonder vonden dat ze op zoveel plekken mochten komen”, aldus Lisa. ”Het is voor de Business Partners een manier om de club te leren kennen én om te netwerken met andere bedrijven. We zijn blij met de grote opkomst en heten de Business Partners uiteraard van harte welkom bij de volgende activiteiten!”

Running Dinner 2021 (1)(Foto: Ton Otten)

Terug naar overzicht