Go Ahead Eagles-speler Lars Lambooij ambieert het trainersvak en loopt dit seizoen stage bij de B1 van Kick Maatman. We kijken een weekje mee over de schouder van de middenvelder en bellen hem elke dag op een willekeurig tijdstip. Te beginnen deze woensdagavond, 22.05 uur.

Ik heb een selectiewedstrijd van de B1 bekeken, bij Sallandia. Er zitten best een paar leuke spelers tussen. Leuk om te doen dit. In mijn tijd bij Willem II heb ik twee jaar een D-elftal getraind en dat beviel me prima. Ik ga daarom graag het trainersvak in, maar moet mijn diploma’s nog halen. Daar heb ik nu geen tijd voor vanwege Go Ahead Eagles 1 en mijn studie psychologie. Maar ik ga mijn papieren zeker halen. Voetbal blijft het leukste wat er is! Bij de B1 bevalt het me goed. Kick is een goede trainer, ik kan veel van hem opsteken.”