IMG 0989

Go Ahead Eagles-speler Lars Lambooij (26) ambieert het trainersvak en loopt dit seizoen stage bij de B1 van Kick Maatman. We kijken een weekje mee over de schouder van de middenvelder en bellen hem elke dag op een willekeurig tijdstip.

Zaterdag, 22.05 uur: “Vitesse was sterk vanavond, hoewel we twee lullige tegengoals kregen. Maar laten we optimistisch blijven. De concurrentie – behalve NAC – heeft ook verloren, alles is nog mogelijk! We moeten het met z’n allen doen. Maar het wordt wel tijd een keer te winnen. Op wedstrijddagen als deze sta ik vroeg op. Ik heb de hond uitgelaten en mijn huis gefatsoeneerd, want mijn ouders, schoonouders en zus kwamen langs. Verder ben ik naar de markt geweest en naar de kapper. Drie uur voor de wedstrijd hebben we met de selectie gegeten in het stadion. Pasta hè, voor de koolhydraten. Ik ben nu net thuis en ga straks op bed. Degenen die niet gespeeld hebben, krijgen zondag nog een pittige training. Maar nu eerst nog even voetbal kijken, in huize Lambooij staat altijd voetbal aan. Hoort erbij hè.”
IMG 0989