December is de maand van feestdagen, samenzijn, gezelligheid en… van Go Ahead Eagles! In december is De Adelaarshorst het decor van allerlei activiteiten. Hopelijk tot snel!

gae_sinterklaas_website

Woensdag 30 november en donderdag 1 december
Koopavond in de Fanstore! Speciaal voor Sinterklaas en zijn Pieten, die op 28 november ook al een bezoek hebben gebracht aan de Go Kids Club! Kom langs en profiteer van speciale Sinterklaaskortingen (foto boven).
Tijd: tot 20:00 uur
Meer informatie: klik hier.

Donderdag 1 december
Uitreiking van de prestigieuze ‘Website van het Jaar’-awards. Valt Go Ahead Eagles dankzij de massaal stemmende fans in de prijzen?
Meer informatie na uitreiking: www.ga-eagles.nl

cover-kleuren-van-juweel-kersteditie
De cover van de Kleuren van Juweel Kerstspecial, die op 3 december uitkomt.

Zaterdag 3 december
Go Ahead Eagles-sc Heerenveen, de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2016. Traditioneel ligt de Kerstspecial van Kleuren van Juweel in de schappen van de Fanstore. Scoor snel je exemplaar, want: op=op!
Tijd: 18:30 uur
Meer informatie: www.ga-eagles.nl

Woensdag 7 december
Bewoner van de wijk Voorstad Oost en benieuwd naar het huis van je ‘voetbalburen’? Kom dan langs bij het Home of Football (ofwel: De Adelaarshorst) voor een gratis Stadiontour!
Tijd: Van 15:00 uur tot 17:00 uur
Aanmelden: Meld je uiterlijk op 5 december aan in Villa Voorstad aan de Bierstraat.

Zondag 11 december
De jaarlijkse Kerstfair van de supportersvereniging. Het Stadionplein, de Fanstore en het Supportershome zijn helemaal in Kerstsfeer gebracht. Een middag die garant staat voor heerlijke hapjes en drankjes, mooie koopjes en natuurlijk veel gezelligheid.
Tijd: Van 13:00 uur tot 17:00 uur
Meer informatie: www.sv-gae.nl

selectiefoto-oldstars
De OldStars van Go Ahead Eagles.

Vrijdag 16 december
60-plussers opgelet! Sinds twee jaar beschikt Go Ahead Eagles over een eigen OldStars-team. Twintig mannen en vrouwen trainen elke vrijdag op het trainingsveld naast De Adelaarshorst. Doel: gezelligheid, sportiviteit en natuurlijk voorbereiden op het jaarlijkse NK in het Olympisch Stadion te Amsterdam.
Bent u geïnteresseerd? Dan is dit uw kans! Op vrijdag 16 december vindt een gratis introductieclinic plaats.
Tijd: 14:00 uur – 16:00 uur (aansluitend om 16:00 uur: OldStars Kerstborrel)
Aanmelden of meer informatie: meerdanvoetbal@ga-eagles.nl

Woensdag 21 en donderdag 22 december
Nog snel de laatste Kerstinkopen doen? De Fanstore van Go Ahead Eagles opent zijn deuren voor een speciale Kerstkoopavond. Uiteraard met mooie aanbiedingen en acties.
Tijd: tot 20:00 uur

Alle activiteiten in één handig overzicht, vind je hier.