Na een ‘interlandbreak’ hervat Go Ahead Eagles morgen (vrijdag) de competitie met een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. In Limburg treft de ploeg van Dennis Demmers een club die net als de Deventenaren als doel heeft bovenin mee te draaien.

“Een krachtmeting”, noemt Demmers de wedstrijd. “VVV is een ploeg die net als wij altijd wil voetballen. Ze hebben de intentie om vooruit te voetballen en beschikken over spelers die kunnen scoren.”

Go Ahead Eagles moet het in Venlo stellen zonder een kwartet spelers. Randy Wolters is op de weg terug na een liesblessure, maar de wedstrijd tegen zijn vorige werkgever komt te vroeg. Hij sluit komende week aan bij de groepstraining. Ook Orhan D┼żepar en Nick de Bondt zijn er niet bij. Dit vanwege een enkelblessure. Eerstgenoemde verstapte zich op de training, terwijl laatstgenoemde geblesseerd raakte tijdens een duel van Jong GA Eagles. De ernst van hun kwetsuren is nog niet bekend. Tot slot is Mohamed Hamdaoui niet inzetbaar vanwege zijn knieblessure.

Dennis Demmers raakt niet in paniek nu hij enkele spelers moet missen. Integendeel. “We beschikken over een brede selectie, waarin op elke positie iemand klaar staat om in te brengen. De spelers houden elkaar scherp, het niveau op de training gaat daardoor omhoog. Dat is geweldig om te zien.”

Het duel begint om 20:00 uur en is live te zien op FOX-kanaal 7.