De jeugd van Go Ahead Eagles heeft een interessante zaterdag voor de boeg. Voor Onder-15 en Onder-13 staan derby’s tegen respectievelijk PEC Zwolle en Schalkhaar op het programma, terwijl Onder-19 een cruciaal duel speelt tegen FC Emmen in de strijd om het kampioenschap. Onder-17 ontmoet op de Zandweerd Argon.

Go Ahead Eagles O19 heeft zich volop gemengd in de titelstrijd van de tweede divisie A. De ploeg staat slechts een punt achter op de gedeelde koplopers Quick Boys en FC Emmen. Laatstgenoemd team is zaterdag de opponent, om 14.30 uur in Stadion Meerdijk in Emmen. Eerder dit seizoen won Go Ahead Eagles deze wedstrijd met 2-0.

Tweededivisionist O17 rekende begin november in Mijdrecht af met laagvlieger Argon (1-4) en ontmoet die ploeg nu op eigen veld. Aftrap op het kunstgras van DVV Sallandia: 11.00 uur.

Op de Muggert in Wesepe treft Onder-15 om 13.00 uur PEC Zwolle, kampioenskandidaat in de eerste divisie A die de vorige keer nipt won van de Deventenaren: 2-1. Schalkhaar bracht met dezelfde cijfers Go Ahead Eagles Onder-13 de enige nederlaag van het seizoen toe. De roodgelen strijden niettemin (met Cambuur) om de titel in de tweede divisie D en zoeken om 11.00 uur revanche op de Muggert.