In verbinding blijven met onze supporters, op welke manier dan ook. Go Ahead Eagles beschouwt dit als een absolute must in een tijd waarin de geldende coronamaatregelen een stadionbezoek nog altijd onmogelijk maken. Na het succes van de eerste digitale Supportersavond in oktober gaat de club daarom aanstaande woensdag (24 februari) van 19:00 tot 20:30 uur graag (digitaal) de dialoog aan met de achterban tijdens de tweede Supportersavond van het seizoen.

De Supportersavond wordt woensdag vanuit de Van Wijnen Lounge live gestreamd op het Facebook- en YouTubekanaal van de club. Hoofdtrainer Kees van Wonderen, grootaandeelhouder Alex Kroes, supporterscoördinator Jan-Willem Klink en algemeen directeur Jan Willem van Dop nemen plaats op de krukken om vragen van supporters te beantwoorden.

Onderwerpen die tijdens de Supportersavond in ieder geval langskomen, zijn:

  • Algehele stand van zaken van voetballen in coronatijd en de verwachtingen op korte en lange termijn
  • Komst van Kees Vierhouten als nieuwe aandeelhouder van de club
  • Voetbaltechnische en -tactische keuzes die door Go Ahead Eagles worden gemaakt (of juist niet)
  • Verkiezing voor het uitshirt 2021/2022
  • Meest opvallende resultaten van het tevredenheidsonderzoek onder seizoenkaarthouders
  • Fan Onderzoek van de KNVB
  • Rookbeleid in de Nederlandse voetbalstadions
  • Ontwikkelingen met betrekking tot de tweede fase van de verbouwing van De Adelaarshorst (IJsseltribune)
  • Vernieuwde pachtcontract met de Supportersvereniging

Uiteraard wordt de invulling van de Supportersavond vooral vormgegeven door de supporters. Welk onderwerp zet jij graag voor aanstaande woensdag op de agenda? Mail je vraag op voorhand naar info@ga-eagles.nl of stel ‘m op woensdagavond live in de commentsectie op YouTube of Facebook.

Go Ahead Eagles mag binnen de coronaregels een zeer beperkt aantal bezoekers toelaten voor deze Supportersavond. Heb jij een dringende reden om fysiek bij de Supportersavond aanwezig te willen zijn? Stuur dan een e-mail naar supporterszaken@ga-eagles.nl en vermeld in je e-mail deze reden. Er wordt dan gekeken wie het meest in aanmerking komen voor een van de bezoekersplekken.

De livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Tijhuis Audiovisuele Producties en de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles.

Tot woensdag!

(Foto: Erik Pasman)

Geen reacties meer mogelijk.