De enige jeugdploeg die zaterdag, mits het niet is afgelast, in Deventer is te zien, is Go Ahead Eagles Onder-19. O15 reist af naar Hoorn, O13 naar Utrecht. Onder-17 speelt in Zwolle een oefenwedstrijd tegen PEC.

Het O19-elftal trapt om 13.45 uur af tegen NEC/FC Oss O19-2. Plaats van handeling is sportpark De Zandweerd. Een strijd tussen de nummer één en drie van de tweede divisie A. In oktober won Go Ahead Eagles met 1-3 van de gedeelde opleiding van NEC en FC Oss.

Eerstedivisionist Go Ahead Eagles Onder-15 speelt om 12.45 uur in Hoorn tegen nummer zeven Hollandia. Eerder dit seizoen waren de Noord-Hollanders in Wesepe met 1-3 te sterk.

Go Ahead Eagles Onder-13 wacht een krachtmeting met FC Utrecht, om 10.00 uur in de Domstad. De Utrechters staan derde in de eerste divisie A, met nummer twee Ajax in het vizier. Het gepromoveerde Go Ahead Eagles staat verrassend vijfde, maar voelt de hete adem van FC Groningen en FC Twente in de nek. In de eerste competitieronde eindigde de ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht in 5-5, waarbij de thuisploeg bij rust met 5-2 leidde.

Onder-17 trapt om 15.15 uur in Zwolle af tegen PEC Zwolle Onder-17, middenmoter in de eredivisie.