Nieuws Algemeen

Drie keer winst voor Bijzondere Eredivisieteam in Heerenveen

Op zondag 15 mei – de laatste speeldag van de Eredivisie – reizen spelers en staf van Go Ahead Eagles af naar het Abe Lenstra Stadion voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Het Bijzondere Eredivisieteam van Go Ahead Eagles kwam eerder deze maand al in actie onder de rook van het Abe Lenstra Stadion tijdens de derde toernooidag in de Bijzondere Eredivisie.

Op sportcomplex Skoatterwâld – het trainingscomplex van sc Heerenveen – werd gestreden tegen Ajax, FC Groningen en gastheer sc Heerenveen. Het Bijzondere Eredivisieteam van Go Ahead Eagles wist alle wedstijden winnend af te sluiten. Ajax werd met 4-2 verslagen, tegen Heerenveen was de uitslag 5-2 en tegen FC Groningen werd een 3-2 achterstand omgezet in een 6-3 overwinning.

Prima resultaten, al moet hierbij worden aangetekend dat Go Ahead Eagles deze speelronde een beduidend sterker team op de been kon brengen dan de tegenstanders. Minstens zo belangrijk in de Bijzondere Eredivisie zijn fairplay, spelplezier, de tegenstander laten meevoetballen en andere teams laten scoren. De spelers van het Bijzondere Eredivisieteam verdienen dan ook een groot compliment voor het feit dat ze zich van hun goede kant hebben laten zien door er elke wedstijd ook echt een wedstrijd van te maken. De heen- en terugreis in de mooiste spelersbus van Nederland maakten het feestje op deze zonnige voetbaldag helemaal compleet.

De volgende speelronde van de Bijzondere Eredivisie is op zondag 24 april bij VVV-Venlo.

Bijzondere Eredivisie (11) Uitsnede
Terug naar overzicht