De aankomende twee ‘herfstvakantievrijdagen’ speelt Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst tegen FC Volendam (18 oktober) en FC Den Bosch (25 oktober). Omdat rood-geel, oranje-zwart en blauw-wit samen een prachtig, herfstachtig kleurenpallet vormen op het groene gras van De Adelaarshorst, geldt er voor deze twee thuisduels een speciaal ‘herfstvakantievoordeelpakket’ (zo, leg dat woord maar eens neer met Scrabble).

Met het herfstvakantiepakket bekijk je voor € 25,- beide thuiswedstrijden (normale prijs: € 32,-) vanaf de Brinkgreverweg-, IJssel- of Leo Halle tribune. Leden van de Go Ahead Eagles Kidsclub betalen met het herfstvakantiepakket in totaal slechts € 8,- in plaats van de gebruikelijke € 16,- voor de wedstrijden tegen FC Volendam én FC Den Bosch. Wanneer je online kaarten bestelt via www.ga-eagles.nl/online-tickets wordt de korting automatisch toegepast wanneer je kaarten voor beide wedstrijden in de winkelmand hebt zitten.

Denk je nu: “Hé, ik heb al voor de normale prijs een kaart gekocht voor FC Volendam-thuis, maar ik wil ook graag naar FC Den Bosch-thuis?” Of andersom? Of heb je al voor beide wedstrijden kaarten gekocht? Geen probleem! Stuur even een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl en dan kijken we samen naar een oplossing.


(Foto: Erik Pasman)

Geen reacties meer mogelijk.