Nieuws Algemeen

Dubbele zomertransfer: Karlijn en Karlijn versterken commerciële team

De eerste (dubbele) zomertransfer van Go Ahead Eagles is een feit! Sinds 1 juni zijn Karlijn Brands en Karlijn Logcher begonnen op de commerciële afdeling van de club. Niet alleen delen ze dezelfde voornaam, maar ook dezelfde drive naar saamhorigheid.

Een groot sportliefhebber. Het is zonder meer van toepassing op Karlijn Brands, die sinds vorige week donderdag als senior accountmanager is begonnen bij Go Ahead Eagles. “Ja, ik heb echt iets met sport”, geeft ze aan. “Ik tennis al vrijwel mijn hele leven en heb een speciale interesse voor de Formule 1. Maar ik kan met net zoveel plezier op televisie naar wielrennen, hardlopen of voetbal kijken.” Haar passie voor sport neemt ze mee in haar nieuwe rol als senior accountmanager van Go Ahead Eagles. “Het is voor mij een nieuwe stap om in een topsportomgeving te werken. Het vak van accountmanager heb ik altijd heel leuk gevonden en bij Go Ahead Eagles kan ik dat combineren met een vakgebied waar mijn hart ligt. Alleen al de liefde die Business Partners voor de club hebben, zorgt voor een gemeenschappelijke basis als fundament voor een prettige samenwerking. Ik zie mezelf als iemand die graag op een breder niveau een verbindende rol tussen club en Business Partners vervult, maar ook tussen Business Partners onderling. Samen successen vieren, samen het maximale uit de onderlinge zakelijke relatie halen.”

Go Ahead Eagles Businesstoernooi

Karlijn Logcher was eerder al van augustus 2016 tot oktober 2021 actief bij Go Ahead Eagles. “Ik ben blij om weer terug te zijn op het vertrouwde nest”, vertelt ze. “Maar eigenlijk heb ik nooit het gevoel gehad dat ik écht weg ben geweest bij de club. Een betere balans vinden tussen mijn werk en thuissituatie was voor mij de voornaamste reden om destijds afscheid te nemen van Go Ahead Eagles. De voorbije periode heb ik echter óók ervaren dat ik het dynamische van de club steeds meer ging missen. Sinds ik vorige week weer bij Go Ahead Eagles aan de slag ben gegaan, ervaar ik het gelijk weer als een warm bad. De eerste afspraken met Business Partners heb ik inmiddels achter de rug en dat voelde meteen als vanouds. Ik ben blij dat Jan Willem van Dop en Kees Vierhouten mij de kans hebben gegeven om terug te keren bij Go Ahead Eagles en verwacht als accountmanager snel mijn draai weer te vinden. Samen een band opbouwen met Business Partners, samen naar een wedstrijd of business event toeleven.”

Go Ahead Eagles Businesstoernooi

“Ik ben heel blij dat Karlijn en Karlijn ons commerciële team zijn komen versterken”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Juist nu heeft relatiebeheer onze prioriteit. En dat kunnen we aan beide dames zeker toevertrouwen.”

Terug naar overzicht