Nieuws Algemeen

Duits, Fischer en Brands tonen tenues 2016/2017

Captain Sander Duits en aanwinsten Sander Fischer en Kevin Brands toonden op de Open Dag van Go Ahead Eagles de tenues waarmee de club het Eredivisieseizoen 2016/2017 in gaat.

Waar fans al eerder een glimp konden opvangen van het eerste en tweede tenue, was het derde tenue een goed bewaard geheim. Kevin Brands had de eer het tenue aan de supporters te presenteren. De boodschap dat de namen van seizoenkaarthouders niet alleen op het tweede, maar ook op het derde tenue zijn gedrukt, werd met gejuich ontvangen.

“Als spelersgroep hebben we aangegeven dat we echt élke wedstrijd met de namen van de fans op het shirt willen spelen. Daarom staan alle namen ook op het schitterende shirt wat Kevin nu aan heeft”, sprak Sander Fischer.

shirts
Klik op de afbeelding om deze op ware grootte te bekijken! (Foto: Henny Meyerink)

Wanneer zijn de nieuwe shirts verkrijgbaar?

Thuisshirt: Het nieuwe thuisshirt is vanaf heden verkrijgbaar.

Eerste uitshirt: De afgelopen weken hebben we gebruikt om de namen op het uitshirt te checken, dubbel te checken en waar nodig contact te leggen met supporters wiens voornaam ontbrak. Daardoor heeft de productie enige vertraging opgelopen. We streven ernaar dat het eerste uitshirt vanaf de eerste thuiswedstrijd (tegen NEC op 14 augustus) in de Fanshop ligt. Fans die het shirt hebben besteld bij hun seizoenkaart krijgen wanneer de shirts arriveren onmiddellijk een e-mail met alle informatie.

Tweede uitshirt: Deze is, net als het eerste uitshirt, naar verwachting beschikbaar vanaf de eerste thuiswedstrijd (tegen NEC op 14 augustus).

DO8G0533
Klik op de afbeelding om deze op ware grootte te bekijken! (Foto: Henny Meyerink)

Terug naar overzicht