De middelste lounge van De Adelaarshorst heet met ingang van het seizoen 2016/17 de Dusseldorp Lounge. Op woensdag 10 augustus 2016 werd het sponsorcontract bekrachtigd tijdens de ontbijtsessie voor Business Partners en werd Dusseldorp als nieuwe naamgever van de lounge geïntroduceerd.

Dusseldorp BMW is vanuit de vestiging in Deventer al jaren een trouwe supporter van Go Ahead Eagles. Medio 2016 heeft het bedrijf er samen met de vestiging in Apeldoorn voor gekozen om dit extra kracht bij te zetten als officieel sponsor van de Dusseldorp Lounge.

Uithangbord naar de regio
Dusseldorp BMW staat van origine voor een sportief merk en daar passen sportieve partners zoals Go Ahead Eagles bij. “Go Ahead Eagles is een club die bekendstaat in de gehele regio”, zegt Guus van der Meulen, vestigingsdirecteur Dusseldorp Apeldoorn. “Omdat dit een gebied is waar wij ons vanuit de vestigingen in Deventer en Apeldoorn op richten, vormt de sponsoring voor ons een mooi uithangbord naar de regio.”

Actieve sponsor
“Dusseldorp BMW laat op deze manier graag zien een actieve sponsor te zijn”, vervolgt Van der Meulen. “Als A-merken kunnen Go Ahead Eagles en Dusseldorp elkaar versterken.” Beide partijen zetten in op een brede vorm van samenwerking. De Dusseldorp Lounge is de eerste stap die duidelijk naar buiten wordt gebracht.

Joop Boeyen, RvC-lid commerciële zaken bij Go Ahead Eagles, sluit zich aan bij de woorden van Van der Meulen. “We zijn heel blij met Dusseldorp als naamgever van een van onze business lounges. Met vestigingen in Deventer en Apeldoorn ligt Dusseldorp midden in het verzorgingsgebied van Go Ahead Eagles. Als club zijn we altijd op zoek naar een vorm van samenwerking met zakelijke partners in de regio en het partnership met Dusseldorp is hier een mooi voorbeeld van.”