Een opgelaten Orhan Džepar slaakte na afloop een zucht van verlichting. Zijn bevrijdende treffer in de 87e minuut tegen SC Cambuur bracht bij hem en het hele team van Go Ahead Eagles een ontlading teweeg.

Džepar: “We hadden vanavond veel meer balbezit dan Cambuur. Het lukte echter niet om er doorheen te komen omdat zij zo stug en compact verdedigden. Als wij dan balverlies leden, kwamen ze er heel gevaarlijk uit. Voor hetzelfde geld scoren zij, terwijl wij de hele wedstrijd een overwicht hebben. Ik was er al een paar keer zó dichtbij. In de tweede helft zette Gino Bosz mij met twee mooie crossballen voor de goal. Mijn doelpunt was al de vierde kans die ik kreeg. Eén daarvan had ik er zeker moeten inprikken. Maar ik ben zo blij met deze treffer.”

Voor Džepar was de openingstreffer van het duel tegen Cambuur zijn tweede van dit seizoen. Tegen FC Volendam scoorde de Eefdenaar ook al. Na de 1-0 van Džepar duurde het een paar minuten voordat Navrátil de tweede voor Go Ahead Eagles maakte. Džepar: “Mijn goal brak de ban. Mooie pass van Roland Baas. Logisch dat we snel de tweede maakten. Of het nu tijd voor een feestje is? Nee hoor. Woensdag wacht Ajax alweer. En net zoals mijn trainer heeft gezegd, hebben we altijd kans om daar te winnen. Waarom niet?”