Nieuws Algemeen

E.N.E. Consultancy Golfdag 2021: Oefening b(l)aart kunst!

Oefening baart kunst. Ook in de golfsport. Met die gedachte begonnen liefst dertig Business Partners vorige week bij Golfclub De Scherpenbergh in Lieren aan de golfclinic tijdens de E.N.E. Consultancy Golfdag. 

Onder hen Mario Riesebeek van BData ICT Solutions, die voor de eerste keer van de partij was tijdens het jaarlijks terugkerende business event voor Business Partners van Go Ahead Eagles. “Mensen die mij goed kennen, weten dat golfen niet echt mijn ding is. Mijn voormalige werkgever noemde het altijd ‘knikkeren met een stokje’. Op aandringen van Taco Lunenberg van Liefveld Coffee en Richard Ackerstaff van Service GlasHerstel OverGelder B.V. heb ik me tóch laten overhalen om naar de E.N.E. Consultancy Golfdag te komen. En ik moet zeggen: het was een geweldige dag! Ik heb leuke nieuwe mensen leren kennen, heerlijk gegeten en veel gelachen. Zoals verwacht ging het golfen niet zo best, maar het netwerken ging me prima af, haha. Verder heb ik een fantastische put gezien van Alex Kroes en een bijna fantastische hattrick van Bart Koekkoek van IS&P Interim Services & Projects.”


(Video: Dennis Hendriks)

Het waren niet de enige kunststukjes die vielen te noteren op de 18-holes-golfbaan van De Scherpenbergh. Er werd ook het nodige gevraagd van de stuurmanskunsten van het commerciële team van Go Ahead Eagles. Normaal gesproken rijden zij met het golfkarretje rustig rond om de golfende Business Partners van alle gemakken te voorzien, maar dit jaar werd er écht een beroep gedaan op de rijkunsten van het commerciële duo achter het stuur. Als een ware ambulance moest het golfkarretje namelijk uitrukken om een Business Partner te redden van… een blaar! Gelukkig was de alternatieve ehbo-dienst snel ter plekke voor een succesvolle blessurebehandeling. Oefening b(l)aart kunst!

Golfdag 2021 (2)(Foto’s: Ton Otten)

Terug naar overzicht