Na het succes van de Eagles Challenges hebben we iets nieuws: de Eagles Goals. Lukt het jou om net zo’n omhaal te scoren als Rabillard (FC Eindhoven-thuis) of zo’n kanonskogel af te schieten als Bosz (IJsselmeervogels-uit)? Doe dan mee met de Eagles Goals. Slaag jij erin om (een van) de Eagles Goals goed uit te voeren? Dan wordt jouw versie van een doelpunt misschien wel getoond op de verschillende kanalen van Go Ahead Eagles!

HOE KUN JE DEELNEMEN AAN DE EAGLES GOALS?

  • Elk weekend plaats een eerste elftalspeler van Go Ahead Eagles een filmpje op de Instagram- en Facebook-pagina van Go Ahead Eagles, waarin je wordt uitgedaagd om een Eagles Goal na te doen.
  • Slaag jij erin om de Eagles Goal goed uit te voeren én dit met een mobiel vast te leggen? Plaats je filmpje dan op de tijdlijn van je Instagram-pagina, voorzien van de hashtag #EaglesGoals.
  • Plaats vervolgens een reactie onder het Eagles Goals-bericht op de Instagram-pagina van Go Ahead Eagles, zodat wij weten dat je de uitdaging bent aangegaan en een filmpje op je tijdlijn hebt geplaatst. Om je filmpje te kunnen bekijken, moet het profiel van je Instagram-pagina wel openbaar zijn!
  • Je kunt je filmpje ook als reactie plaatsen onder het Eagles Goals-bericht op de Facebook-pagina van Go Ahead Eagles.
  • Elke dinsdag kiezen we op basis van alle inzendingen de winnaars van de Eagles Goals die we in de zaterdag daarvoor met je zijn aangegaan.
  • Wordt jouw filmpje als beste, creatiefste of meeste originele uitvoering van de Eagles Goals gekozen? Dan wordt jouw doelpunt getoond op de verschillende social media kanalen van Go Ahead Eagles. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je je filmpje via Direct Message (kortweg: DM) naar het Instagram-account van Go Ahead Eagles sturen óf mailen naar pers@ga-eagles.nl.
  • Denk aan je eigen gezondheid en de gezondheid van anderen! Houd tijdens het uitvoeren van de Eagles Challenge minstens anderhalve meter afstand tot andere mensen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen!
  • Bij de Eagles Goals is het daarnaast ook belangrijk om goed aan je eigen veiligheid te denken. Sommige Eagles Goals zijn lastig uit te voeren (denk aan het doelpunt van Rabillard) en vergen een bepaalde techniek. Neem dus geen extra risico’s omdat je een Eagles Goal per se in perfectie wilt uitvoeren. Jouw veiligheid boven alles!

Overzicht van alle Eagles Goals start onder foto.

Eagles Goals 1 – Antoine Rabillard

Eagles Goals 2 – Sam Beukema

Eagles Goals 3 – Martijn Berden

Eagles Goals 4 – Maël Corboz