Nieuws Algemeen

Eagles in overvloed tijdens E.N.E. Consultancy Golfdag 2022

Waar onze Eagles normaal gesproken negentig minuten lang alles geven op het veld van De Adelaarshorst, waren de eagles (lees: twee slagen onder par) eerder deze maand ergens anders te zien: op de golfbaan! Onlangs vond namelijk de jaarlijkse E.N.E. Consultancy Golfdag plaats bij Golfclub De Scherpenbergh in Lieren.

Op een zonnige donderdagmiddag wisten ruim honderd Business Partners de weg naar Lieren te vinden, waar ze werden opgewacht met een heerlijk gebakje van RUBIA Patisserie. Dat bleek hét startschot voor een schitterende onderlinge strijd. Prachtige slagen werden afgewisseld met behoorlijke misperen, maar hé… niet iedereen beschikt over aangeboren golftalent. Voor sommige Business Partners was de golf clinic dan ook de uitgelezen kans om aan de juiste golfswing te werken.

Andere deelnemers toonden hun talenten liever op de golf course, waarbij een aantal van hen in de prijzen viel:

  • Longest drive, dames: Astrid Bugter (160 meter)
  • Longest drive, heren: Marco Sprakel (190 meter)
  • Nearest the pin, dames: Bianca de Wild
  • Nearest the pin, heren: Raymond Locht
Ene Consultancy Golfdag (1)

De wedstrijd, waar iedereen natuurlijk zijn pijlen op had gericht, liep uit op een spannende partij. Antoin Bakelaar mocht zich uiteindelijk de allerbeste noemen en nam daardoor de eerste prijs mee naar huis. Op de voet gevolgd door Sjaak van Es en Ronald van Noot, die respectievelijk met de tweede en derde prijs aan de haal gingen. Na al het harde werk stond er een heerlijke barbecue klaar, verzorgd door De Scherpenbergh. Heel wat goede gesprekken en lekkere drankjes later kwam er uiteindelijk een einde aan een prachtige dag! Grote dank gaat uit naar de tien holesponsoren én hoofdsponsor Sjaak van Es van E.N.E. Consultancy. De golfdag was ook dit jaar weer een groot succes.

Fotografie: Ton Otten

Terug naar overzicht
Gae Website Popup