Vanavond speelt Jong Ahead Eagles op sportpark De Muggert in Wesepe de thuiswedstrijd tegen Jong Heracles Almelo. Beide ploegen treffen elkaar om 19:00 uur en de ploeg van Kick Maatman gaat in Wesepe op zoek naar de eerste driepunter van de tweede seizoenshelft.

Jong Go Ahead Eagles bleef in de hele eerste seizoenshelft ongeslagen in de Reservecompetitie. Vorige week maandag begon Maatman met zijn team aan de tweede seizoenshelft met een 4-1 nederlaag op bezoek bij Jong RKC Waalwijk. Enerzijds een zure nederlaag voor Jong Go Ahead Eagles, maar anderzijds was het ook pas de eerste nederlaag van dit seizoen. In Wesepe hoopt Jong Go Ahead Eagles vanavond wel een goed resultaat te boeken als Jong Heracles Almelo te gast is in Wesepe.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Dennis Bresser)

In de eerste seizoenshelft speelde Jong Go Ahead Eagles ook al tegen de beloftenploeg van de Almeloërs. In het Erve Asito eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Het rood-gele doelpunt kwam destijds op naam van Adrian Edqvist. Waar Jong Go Ahead Eagles vorige week maandag al aan de tweede seizoenshelft begon met de wedstrijd tegen Jong RKC Waalwijk, daar had Jong Heracles Almelo nog vrijaf.