Vanavond spelen de beloften van Go Ahead Eagles hun eerste thuisduel van het seizoen. Op Sportpark Zuiderlaan in Twello (aan de Zuiderlaan 5) ontvangen zij Jong Vitesse. Het duel begint om 18:30 uur en de toegang is, zoals altijd, gratis.

Vorige week ging de ploeg van Kick Maatman tijdens de seizoensouverture onderuit tegen Jong AZ. De Alkmaarders, met onder meer Viktor Elm en Ridgeciano Haps in de basis, wonnen met 3-1. Namens GA Eagles scoorde Nick de Bondt uit een vrije trap. Een verdienstelijke nederlaag voor Jong GA Eagles, aangezien Jong AZ als één van de favorieten van de poule wordt gezien.

De beloften van Go Ahead Eagles spelen verder in deze poulefase tegen Jong Fortuna Sittard, Jong Heracles Almelo, Jong FC Utrecht en dus Jong Vitesse. Aan de hand van de eindstand van de poule worden vervogldivisies samengesteld.

Namens de selectie en technische staf van Jong GA Eagles nodigen we u van harte uit om deze primeur, de eerste officiële thuiswedstrijd van de nieuwe Voetbalopleiding, mee te maken!