Edwin, de nieuwjaarsreceptie was vorige week een groot succes, maar ik begreep dat je nog één ding had willen vertellen?

“Ja, dat we met ingang van het seizoen 2014/2015 de business-tribune, de Leo Halle-tribune en het familievak rookvrij willen gaan maken.

En dat we voor nu al een dringend verzoek aan onze supporters willen doen om het per direct te laten ingaan.”

Gelukkig zagen we John Oude Wesselink weer alive and kicking op de burelen!

“Die is na zijn ski-ongeluk wonderbaarlijk snel hersteld, daar zijn we heel blij mee. Het voltallige team, met Henk ten Cate, Remco Muiderman, Hans Vorderman, Kenneth Zandvliet en John was weer bijeen om de ontwikkelingen rond de jeugdopleiding in volle vaart te houden. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de selectiedagen, die in de krokusvakantie zullen plaatsvinden, in volle gang. Ook krijgt de jeugdopleiding een eigen mailadres, voor alle correspondentie wordt dat: jeugdopleiding@ga-eagles.nl. En er komt een Nieuwsbrief die de amateurclubs gaat informeren over de voortgang.”

Hoe gaat het met de plannen voor het stadion?

“Goed, we hebben deze week weer een gesprek met de gemeente. Dan komen de plannen weer ter sprake, het is heel prettig en goed dat het contact zo frequent doorloopt.”

En zondag de kraker tegen Ajax, een top affiche.

“Waarin we hopelijk een heel ander Go Ahead Eagles zullen zien dan afgelopen zondag. De herstart was wat dat betreft voor iedereen heel teleurstellend. Als we die felbegeerde handhaving willen realiseren, zullen we met ons allen er keihard voor moeten knokken. Onze jongens zijn daar echt wel van doordrongen hoor, we hebben een geweldige groep. Met het publiek erachter heb ik er derhalve alle vertrouwen in dat het komende zondag een mooie strijd wordt. “