Eerste Selectie

En nu door!

Het was ons het wedstrijdje wel gisteravond. Weinig kansen, de nodige slordigheden, maar het belangrijkste: de drie zwaarbevochten punten! En dat bij een ploeg (MVV) die slechts één van zijn laatste acht duels had verloren. De zege was een teamprestatie van formaat. Een teamprestatie die uiteindelijk zelfs leidde naar de koppositie in de Jupiler League!

Een smet op de overwinning in Limburg was de knieblessure van Chris David. De komende dagen wordt de ernst van het kwetsuur verder onderzocht. Zodra er meer duidelijk is, delen we dat uiteraard meteen met jullie. Namens Chris willen we jullie wel bedanken voor alle mooie berichten en steunbetuigingen sinds gisteravond! Die doen hem erg goed.

De focus van het team van Dennis Demmers gaat nu richting vrijdag, als FC Dordrecht wacht! Het motto van de koploper is: en nu door! Samen met jullie de koppositie vasthouden! Er zijn nog kaarten te koop voor FC Dordrecht-thuis en wel via deze link.

Foto’s: Erik Pasman
Klik hier voor het volledige fotoalbum van de wedstrijd.

MAASTRICHT - MVV Maastricht - Go Ahead Eagles, Jupiler League seizoen 2015-2016, Stadion De Geusselt, 30-10-2015, supporters GA Eagles vieren de overwinning

MAASTRICHT - MVV Maastricht - Go Ahead Eagles, Jupiler League seizoen 2015-2016, Stadion De Geusselt, 30-10-2015, GA Eagles-speler Leon de Kogel (r) heeft de 0-1 gescoord en viert dit met ploeggenoten

Terug naar overzicht