Nieuws Algemeen

Extra ‘motivatiemateriaal’ voor Scoor een Boek!-deelnemers

De motivatie om te gaan lezen, begint bij goed lees-, schrijf- en schoolmateriaal. Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen, wil Go Ahead Eagles daarom basisschoolkinderen een waanzinnig mooie start van schooljaargang 2022/2023 bieden. Als extra aanvulling op het Scoor een Boek!-lespakket laat de club in samenwerking met KTC schoolpakketjes (schriftjes, stiften, mappen en schetsboeken) bezorgen in de regio’s Deventer, Zutphen en Lochem.

Scoor een Boek! is een jaarlijks terugkerend leesproject voor kinderen en ouders, dat lezen en sport aan elkaar verbindt. Scoor een Boek! kent een schooleditie voor kinderen van groep 5 en 6 én een thuiseditie voor het hele gezin. Go Ahead Eagles vindt het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten. Door middel van Scoor een Boek! wil de club schoolgaande kinderen stimuleren om te lezen, aangezien een goede taalbeheersing de basis is voor zelfstandigheid en een gezonde levensstijl. Nu de scholen weer zijn begonnen, biedt Go Ahead Eagles samen met KTC de deelnemende klassen van scholen in Deventer, Lochem en Zutphen schoolpakketjes aan met onder andere schriftjes, stiften, mappen en schetsboeken.

Het afleveren van de pakketjes bij de adressen van de deelnemende scholen wordt mede mogelijk gemaakt door 3PLogistics, die geheel belangeloos helpt met de verspreiding en opslag in de omgeving van Zutphen en Lochem. Bibliotheek Warnsveld heeft hierbij ondersteund en een gedeelte van de verspreiding op zich genomen nadat 3PLogistics het bij hen had afgeleverd. 3PLogistics is Business Partner van Go Ahead Eagles en heeft meer dan 46.000 m² aan opslagruimte beschikbaar voor logistieke service op maat.

Scoor Een Boek (1)

Door de deskundigheid op het gebied van warehousing, voorraadmanagement en transport is 3PLogistics de ideale maatschappelijke en logistieke partner voor de verspreiding en opslag van de schoolpakketten. In Deventer wordt de verspreiding van de pakketjes verzorgd door Bibliotheek Deventer en Fietskoerier Deventer. Go Ahead Eagles wil KTC, 3PLogistics, Bibliotheek Warnsveld, Bibliotheek Deventer en Fietskoerier Deventer hartelijk bedanken voor hun bijdrage om basisschoolkinderen aan het lezen te krijgen via Scoor een Boek!.

Terug naar overzicht