Elke maand lichten we twee acties uit het Fan Voordeel-bulletin uit. Deze week: de actie van Jumbo Brinkman Gorssel (pagina 15)!

Wie droomt er nou niet van een minuut gratis winkelen? Als een razende door de supermarkt, met maar één doel: je karretje zo vol mogelijk krijgen! Voor een van de seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles komt die droom binnenkort uit! Lever de originele voucher uit het Fan Voordeel-bulletin (het voorbeeld hieronder is alleen voor social media) samen met je kassabon in en wie weet ben jij die fortuinlijke fan!

Let op: inleveren kan nog tot en met vrijdag aanstaande!!

De seizoenkaartmeter kreeg de afgelopen dagen een flinke boost. Dankzij jullie! Naar aanleiding van de vorige editie bleven jullie taggen, liken en attenderen. Dit leverde weer 18 nieuwe seizoenkaarthouders op! En dat betekent dat we nog maar 19 supporters nodig hebben om die magische 6.000 te halen. Dan worden, zoals vrijdag uitgelegd, maar liefst 100 prijzen verloot. Broekjes, kousen en shirts in alle kleuren.

Heb jij nou onder het bericht van vrijdag iemand getagd, die daarna daadwerkelijk een seizoenkaart heeft aangeschaft? Mail zijn/haar bevestigingsmail dan even naar pers@ga-eagles.nl, plus een printscreentje van jouw tag op Twitter/Facebook. Dan krijg jij als echte Eagles-ambassadeur natuurlijk een leuke beloning!

Nu op naar vrijdag aanstaande! De start van de competitie en misschien, misschien wel de viering van de mijlpaal. 6.000!!

Klik hier om naar de Eagles till I die-pagina te gaan.