Elke maand lichten we twee acties uit het Fan Voordeel-bulletin uit. Deze week: de taart voor een knaak van Rabobank Salland!

De eerste 6.000 seizoenkaarthouders ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart én de coupon in hun Eagles till I die Fan Voordeelbulletin voor een bedrag van slechts €2,50 een Rabobank-taart (voor 6 à 8 personen). Deze taart kan op vrijdag 15 september of zaterdag 16 september worden opgehaald bij één van de deelnemende topbakkers.

Interesse?
Stuur dan uiterlijk 10 september 2017 een e-mail naar de bakker waar jij je taart wil ophalen met als onderwerp ‘Rabobank-taart’. Afhankelijk van het aantal mensen dat op 15 en 16 september langskomt, weten de bakkers daardoor namelijk hoeveel taarten zij moeten bakken.

De e-mailadressen van de bakkers zijn hier te vinden.

Namens Go Ahead Eagles en Rabobank Salland: eet smakelijk!In de vorige aflevering van Fan Voordeel Uitgelicht kwam de actie van Jumbo Brinkman in Gorssel naar voren. De winnaar van de minuut gratis winkelen bij Jumbo Brinkman in Gorssel is seizoenkaarthouder Tim Gossen uit Eefde! Gefeliciteerd, Tim! Neem contact op met Jumbo Brinkman Gorssel om je prijs te claimen.