De komende twee weken worden er in De Adelaarshorst vijf wedstrijden gespeeld tijdens het EK voor Vrouwen. Omdat de Fanstore in deze periode dienst doet als accreditatiecentrum voor Women’s Euro 2017, is de Fanstore van maandag 17 juli tot en met maandag 31 juli gesloten voor voetballiefhebbers die fanartikelen van Go Ahead Eagles aan willen schaffen.

Na afloop van de vier groepswedstrijden en één kwartfinale wordt het tijdelijke accreditatiecentrum weer opgeheven. Vanaf dinsdag 1 augustus is iedereen weer van harte welkom in de Fanstore van Go Ahead Eagles voor de aankoop van Eagles-fanartikelen. Uiteraard blijft het de komende twee weken wel gewoon mogelijk om fanartikelen van Go Ahead Eagles aan te schaffen in de webshop.

Supporters die van 17 juli tot en met 31 juli een seizoenkaart willen aanschaffen of een kaartje willen kopen voor het oefenduel Go Ahead Eagles – Al-Jazira (vrijdag 4 augustus, aanvang 19:00 uur), kunnen hiervoor op kantoortijden terecht bij de receptie van Go Ahead Eagles.