Op 2 december van dit jaar bestaat Go Ahead Eagles 115 jaar. Bovendien is het precies 100 jaar geleden dat de eerste landstitel (van de vier) werd gepakt. Naast het al eerder gelanceerde jubileumboek krijgt dit dubbele jubileumjaar nog meer glans dankzij de glazenactie in samenwerking met Grolsch.

Vanaf aanstaande maandag krijgen supporters bij aanschaf van een krat Grolsch in een supermarkt in de regio een unieke en historische glazenset (twv € 6,95) cadeau! Let op: OP=OP!

In samenwerking met Grolsch belicht Go Ahead Eagles zijn historie – die het tot en met 1971 deelt met DVV Go-Ahead – aan de hand van een historisch logo en een legendarische oud-speler. Elke verpakking bevat twee glazen: één met het huidige logo en één met een logo uit de rijke historie van de club. Op het omhulsel vinden fans de levensloop, beeltenis, handtekening en een quote van een legendarische oud-speler uit de clubhistorie. Aan de binnenzijde van de verpakking is plek ingeruimd voor de kampioensselectie van het seizoen 1916/1917.

Op het eerste glas prijkt het logo van begin jaren ’70, toen de proftak van de club verder ging onder de naam Go Ahead Eagles. Wietse Veenstra had op dat moment net een droomtransfer gemaakt van Go Ahead naar PSV. Hij wordt uitgelicht op de verpakking, die vanaf maandag 28 augustus aanstaande in supermarkten in de wijde regio in de schappen ligt. Hierbij geldt: op=op. Een lijst van deelnemende supermarkten vind je onderaan deze pagina, inclusief nummer van de eerste week waarin de glazen in de schappen liggen. Nogmaals: op=op.

Op de speciale prijzenpagina van de glazenactie (klik op de banner rechts op deze pagina) kan je vanaf nu je gegevens achterlaten. Je maakt dan kans op prachtige prijzen, waaronder een Meet & Greet met een speler, een gesigneerd shirt en een gesigneerde wedstrijdbal!