De échte verkiezingen: stem op de wedstrijdshirts 2018/2019!

Het is de langstlopende samenwerking op voetbalkledinggebied in Nederland. Komend seizoen draagt Go Ahead Eagles voor het 30e jaar op rij tenues van hummel. Reden voor Go Ahead Eagles en Deventrade (distributeur en producent van hummel) om samen met jullie verleden, heden en toekomst aan elkaar te verbinden. Jij bepaalt samen met je mede-fans welk thuis- en uitshirt komend seizoen hun come-back maken!

Wordt het bijvoorbeeld de Schotse ruit, het groen-witte promotieshirt, of toch het skylineshirt van 2015/2016? En wat te denken van de thuisshirts? Komt de witte kraag van begin jaren ’90 terug of vind je het stramien van de afgelopen jaren het mooist? Jij stemt en bepaalt!

Bovenaan en in het midden van de homepage en in de dubbeldikke Matchday! van vanavond (op=op) vind je alle thuis- en uitshirts die Go Ahead Eagles in 30 jaar hummel heeft gedragen. Inderdaad, het zijn er nogal wat. Daarom krijg je twee weken de tijd om je keuze te maken. Op 30 maart, vóór de wedstrijd Go Ahead Eagles-Helmond Sport, kunnen alle seizoenkaarthouders met een speciaal stembiljet hun stem uitbrengen. Het thuis- en uitshirt met de meeste stemmen beleven komend seizoen een unieke come-back.

Uiteraard mag je je keuzes alvast bekendmaken via social media. Gebruik dan de hashtag: #mijnshirts!

Go Ahead Eagles en Deventrade danken de volgende personen/organisaties voor hun bijdrage aan de totstandkoming van de actie tijdens de afgelopen maanden:
– Edwin Klok (visuals losse shirts)
– Brand Specials (hoofdvisuals)
– Chris Vosmeijer (slides op Facebook en website)
– Jeffrey Hurenkamp (fotografie)
– Henny Meyerink (fotografie)
– Erik Pasman (fotografie)
– Stichting Niet te Kraken (archiefmateriaal)

Klik hier om naar de FAQ van de actie te gaan, met onder meer deze vraag:

Hoe komen de shirts eruit te zien?
Het thuis- en uitshirt van komend seizoen worden een eigentijdse versie van het originele shirt. Eigentijds houdt in dat de look (zoveel mogelijk) hetzelfde blijft, maar dat er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van moderne pasvormen en stoffen. Ook komen vanzelfsprekend ons logo en de tenuesponsoren van nu op het tenue te staan. Vandaar ook dat we voor jullie beeld in de voorbeelden onze huidige hoofdsponsor Thermen Bussloo op de shirts hebben gezet, net als ons huidige logo.


Klik op de afbeelding om deze te vergroten!