Hét ultieme boek over de historie van Go Ahead Eagles!

101 jaar geleden werd Go Ahead voor de eerste keer kampioen van Nederland. Tussen de twee Wereldoorlogen volgden nog drie landstitels. Hierdoor is Go Ahead tot op de dag van vandaag de veruit succesvolste club in Oost-Nederland. Voorafgaand aan Go Ahead Eagles – TOP Oss werd op vrijdag 23 november 2018 in De Adelaarshorst het allesomvattende boek over de geschiedenis van Go Ahead (Eagles) gepresenteerd.


De officiële boektrailer. 

Een auteurscollectief volgt in het salontafelboek van 640 bladzijden dik en bijna vijf kilo zwaar de roemruchte geschiedenis van Go Ahead (Eagles) van jaar tot jaar en zelfs van wedstrijd tot wedstrijd. Alle grote namen van spelers en trainers komen voorbij. Van de antieke helden Fré Kolkman, Bertus Haes, Leo Halle en Jan de Kreek tot de modernere coryfeeën Gerrit Niehaus, Wietse Veenstra, Nico van Zoghel, Marc Overmars en Harry Decheiver.


 
Vanaf 1902 tot aan de dag van vandaag worden alle verhalen over Go Ahead en Go Ahead Eagles in dit boek verteld. Interviews, verhalen en circa duizend foto’s – waarvan een aantal nooit eerder is gepubliceerd – maken het boek tot een ‘must have’ voor de grote schare fans van Go Ahead Eagles. Dit monumentale werk met koninklijke uitstraling is voor een prijs van € 79,- te bestellen in de webshop van Go Ahead Eagles.