Logo nieuwsbrief Go Kids Club - Kowet4You 3

Vrienden worden met Kootje?

Ben jij tussen de 0 en 17 jaar en een grote fan van Go Ahead Eagles? Word dan lid van de Kidsclub! Als lid van de Kidsclub kun je tijdens het seizoen deelnemen aan heel veel activiteiten en met korting wedstrijden van Go Ahead Eagles bezoeken.

Activiteiten

De Kidsclub van Go Ahead Eagles kent drie leeftijdsgroepen: Kootjes (0-1 jaar), Adelaartjes (2-12 jaar) en Young Eagles (13-17 jaar). Voor elke leeftijdsgroep vinden er tijdens het seizoen leuke activiteiten plaats, zoals:
– een stay-over in het stadion
– een FIFA-toernooi in het supportershome
– een Kidsevent in De Adelaarshorst, met onder andere een voetbalclinic en kinderpersconferentie
– Sinterklaas vieren in het stadion
– een bowlingmiddag met de spelers van Go Ahead Eagles
– deelname aan de players escort, waarbij je vlak voor de aftrap aan de hand van een speler het veld oploopt
– vlaggenzwaaien op het veld tijdens wedstrijden in De Adelaarshorst
– het bezoeken van uitwedstrijden van Go Ahead Eagles in het uitvak

Nieuwsbrief

De Kidsclub heeft een eigen nieuwsbrief, waarin we je regelmatig informeren over alle activiteiten en evenementen die er voor de leden van de Kidsclub plaatsvinden. Wil jij de nieuwsbrief graag per e-mail ontvangen? Geef dan je naam en e-mailadres aan ons door via kidsclub@ga-eagles.nl. Klik hier voor de nieuwsbrief van september 2019.

Juichen in het Kidsvak!

Als lid van de Kidsclub is het mogelijk om voordelig naar thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles te gaan. Met je eigen Kidsclub-pasje kun je maar liefst vier kaarten kopen voor het sfeervolle Kidsvak op de Leo Halle tribune. Een kinderkaartje kost maar € 8,-; de kaartprijs voor ouders / begeleiders is afhankelijk van de tegenstander die op bezoek komt in De Adelaarshorst (het is niet mogelijk om met je Kidsclub-pasje alleen een kaartje voor een volwassene te kopen).

 

Lid van de Kidsclub worden?

Zoals je leest, zijn er genoeg redenen om lid te worden van de Kidsclub. Het lidmaatschap van de Kidsclub is gratis voor Kootjes (0-1 jaar). Voor Adelaartjes (2-12 jaar) en Young Eagles (13-17 jaar) bedraagt het lidmaatschap € 15,- per seizoen.

Schrijf je in voor de Kidsclub bij de Fanstore van Go Ahead Eagles en je ontvangt als welkomstgeschenk een leuke verrassing! Je kunt je ook aanmelden voor de Kidsclub via kidsclub@ga-eagles.nl.