Registreren voor uitwedstrijden*

Supporters die willen deelnemen aan autocombi- of buscombireizen naar uitwedstrijden van Go Ahead Eagles, dienen een geldige seizoen- of clubkaart te hebben. Hiermee kunnen ze via de online ticketmodule een kaart bestellen voor een uitduel.

Wie een clubcard aanvraagt, dient rekening te houden met een aanmaaktijd van 14 dagen. Een seizoenkaart heeft automatisch uitkaartregistratie; voor een clubkaart kan je dit aanvragen per mail via uitwedstrijden@ga-eagles.nl of in de Fanstore.

Om alles goed te laten verlopen en iedereen een veilige reis en wedstrijd te kunnen laten ervaren moeten er een aantal gedragsregels worden nageleefd.
Hieronder een aantal documenten waarin de regels staan waar een ieder die een wedstrijd in de Adelaarshorst bezoekt zich aan dient te houden.

* In verband met de geldende coronamaatregelen is het in het seizoen 2020/2021 niet mogelijk om uitwedstrijden van Go Ahead Eagles te bezoeken.

VENLO - VVV Venlo - Go Ahead Eagles, Jupiler Play offs promotie/degradatie, seizoen 2012-2013, Seacon Stadion De Koel, 19-05-2013, fans van GA Eagles vieren de overwinning