FAQ seizoenkaartverlenging 2023/2024

Onderstaand vind je de meest gestelde vragen (en antwoorden) naar aanleiding van de seizoenkaartverlengingsperiode voor het seizoen 2023/2024. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met Go Ahead Eagles, bij voorkeur via e-mail (ticketing@ga-eagles.nl), of via telefoonnummer 0570-621357 (dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 12:00 uur).

Alleen mogelijk om seizoenkaart te verléngen!

Tijdens de verlengingsperiode – die loopt van maandag 1 mei 2023 (19:02 uur) tot en met woensdag 31 mei 2023 (23:59 uur) – is het niet mogelijk om nieuwe seizoenkaarten te kopen. Dit simpelweg doordat alle seizoenkaartplekken zijn uitverkocht.

Let op! Je huidige seizoenkaart (2022/2023) is óók je nieuwe seizoenkaart (2023/2024)!

Net als de rest van de wereld digitaliseert Go Ahead Eagles steeds meer. Dit geldt ook voor de seizoenkaarten. Daarom ontvang je voor het seizoen 2023/2024 géén nieuwe fysieke seizoenkaart. Je huidige seizoenkaart voor seizoen 2022/2023 is – na verlenging – opnieuw geldig voor het seizoen 2023/2024. Gooi je huidige seizoenkaart dus niet weg! Je kunt je seizoenkaart uploaden in de Eagles App. Voor het aanvragen van een nieuwe seizoenkaart in het geval van verlies of weggooien, rekent Go Ahead Eagles € 10,- voor de kosten van een nieuwe pas.

Vragen? Kijk dan eerst of je vraag in de FAQ’s staat (klik op de vraag om het antwoord te zien)!

Wanneer is de verlenging van seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 gestart?

De verlenging van seizoenkaarten voor het seizoen 2023/2024 is gestart op maandag 1 mei om 19:02 uur. Seizoenkaarthouders die in het huidige seizoen een seizoenkaart hebben, kunnen hun seizoenkaart verlengen tot en met 31 mei 2023 (23:59 uur). Tijdens deze verlengingsperiode is het niet mogelijk om nieuwe seizoenkaarten te kopen. Dit is simpelweg doordat alle seizoenkaart plekken zijn uitverkocht.

Hoe verleng ik mijn seizoenkaart?

 • Klik op deze link.
 • Log in met je inloggegevens (als je al bent ingelogd, staat jouw te verlengen seizoenkaart al klaar).
 • Je ziet nu alle seizoenkaarten staan die door jou te verlengen zijn. Dit kan één seizoenkaart zijn óf meerdere seizoenkaarten (indien je meerdere seizoenkaarten op één naam hebt staan of met een aantal supporters een groep vormt). Wil je alle seizoenkaarten verlengen die je ziet staan? Klik dan op ‘Ja, ik wil nu verlengen’. Wil je niet alle seizoenkaarten verlengen? Klik dan bij de betreffende seizoenkaarten op ‘Nee, geef mijn stoelen vrij’ (als je klikt op ‘Niet verlengen’ is de seizoenkaart geannuleerd).
 • Klik op ‘Verder’.
 • Controleer jouw bestelling.
 • Klik op ‘Ga naar betalen’.
 • Selecteer een betaalmethode.
 • Kies je voor incasso? Klik dan bij ‘Machtigingstype’ op het pijltje, selecteer ‘Go Ahead Eagles’, vink ‘IBAN’ aan en vul je IBAN-nummer in (letters in HOOFDLETTERS en geen spaties). De incasso wordt rond 25 juni 2023 van jouw rekening afgeschreven.
 • Kies je voor iDeal? Betaal dan op de gebruikelijke manier.
 • Vink het vakje ‘Ja, ik ga akkoord met de KNVB Standaardvoorwaarden’ aan en klik op ‘Volgende’.
 • Na afronding van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail van Go Ahead Eagles.

Wat kost een seizoenkaart voor het seizoen 2023/2024?

Prijslijst Seizoenkaarten 2023 2024

Indien je ervoor kiest om je seizoenkaart telefonisch, per e-mail of bij de Fanstore te verlengen, dan geldt een extra handling fee van € 5,- per seizoenkaart. Deze handling fee wordt alleen in rekening gebracht als je de medewerkers van de ticketingafdeling van Go Ahead Eagles expliciet hebt verzocht om je seizoenkaart(en) te verlengen. De handling fee wordt uiteraard niet in rekening gebracht als je telefonisch of per e-mail een vraag hebt over het verlengen van je seizoenkaart(en). De handling fee is sowieso niet van toepassing op 65+’ers.

Is het ook na het sluiten van de verlengingsperiode op 31 mei (23:59 uur) nog mogelijk om een seizoenkaart te bestellen?

Nee, er zal na 31 mei 2023 (23:59 uur) geen extra verkoopperiode van seizoenkaarten plaatsvinden, tenzij een aanzienlijk deel van de huidige seizoenkaarthouders zou besluiten om hun seizoenkaart niet te verlengen, waardoor er veel seizoenkaarten vrijkomen. Maar in principe komen seizoenkaarten die niet verlengd worden gedurende het seizoen 2023/2024 als losse wedstrijdkaarten beschikbaar voor de vrije verkoop.

Wat is de vakkenindeling van De Adelaarshorst?

Plattegrond Vakkenindeling Adelaarshorst

Is het ook mogelijk om mijn seizoenkaart te verlengen in de Fanstore?

Ja, het is mogelijk om je seizoenkaart te verlengen in de Fanstore. Dit kan alleen op woensdagen van 13:00 tot 17:00 uur. Neem je huidige seizoenkaart (seizoen 2022/2023) mee! Voor het verlengen van je seizoenkaart in de Fanstore brengen we € 5,- aan administratiekosten in rekening.

Het systeem loopt vast tijdens het online bestellen. Wat moet ik doen?

Mocht er tijdens het bestelproces iets vastlopen, dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een internetstoring. Houd er rekening mee dat het systeem de bestelling 20 minuten lang in het winkelwagentje houdt, alvorens deze weer teruggezet wordt als reservering. Dus na 30 minuten kun je het nogmaals proberen. Als dit niet het gewenste resultaat oplevert, neem dan contact op met Go Ahead Eagles via e-mail (ticketing@ga-eagles.nl) of via telefoonnummer 0570-621357 (dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 12:00 uur).

Ik wil verplaatsen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Als je wilt verplaatsen, verleng dan eerst je huidige seizoenkaartplaats en stuur dan een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl. Vermeld daarin je relatienummer, je huidige seizoenkaartplaats en de plaats waar je naartoe zou willen verplaatsen. Wil je met meerdere mensen tegelijk verplaatsen of bij elkaar zitten? Vermeld dan van álle personen deze gegevens in je e-mail. In de week van 5 juni gaan we kijken of er mogelijkheden zijn om te verplaatsen. We nemen per e-mail contact met je op of we je verzoek wel of niet kunnen honoreren. Wanneer we je verzoek kunnen honoreren, dan betaal je per seizoenkaart € 10,- aan verplaatsingskosten voor het uitprinten van de nieuwe seizoenkaart(en).

Is er een mogelijkheid om mijn seizoenkaart(en) gespreid te betalen?

Ja, het is mogelijk om je seizoenkaart(en) gespreid te betalen. Verleng je seizoenkaart(en) en doe dat via incasso. Stuur daarna een e-mail naar ticketing@ga-eagles.nl met je relatienummer en het verzoek om in vier termijnen te betalen. De termijnen zijn 25 juni 2023, 1 september 2023, 1 november 2023 en 1 januari 2024.

Tot welke leeftijd geldt de jeugdprijs?

De jeugdprijs geldt voor kinderen tot en met 17 jaar. Word je 18 jaar tussen 1 juli 2023 en 30 juni 2024? Dan betaal je de normale seizoenkaartprijs.

Vanaf welke geboortedatum geldt de prijs voor 65+'ers?

De prijs voor 65+’ers geldt voor supporters die vanaf 1 juli 2023 de leeftijd van 65 jaar of ouder hebben.

Tot welke wedstrijden biedt mijn seizoenkaart toegang?

Als seizoenkaarthouder heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden die Go Ahead Eagles in het seizoen 2023/2024 in De Adelaarshorst speelt. Daarnaast geeft een seizoenkaart recht op gratis toegang tot de eerste bekerwedstrijd die Go Ahead Eagles in eigen huis speelt (mits deze wedstrijd in de eerste of tweede bekerronde plaatsvindt). Ook heb je met een seizoenkaart vrij entree tijdens de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding die Go Ahead Eagles in eigen stadion speelt. Verder hebben seizoenkaarthouders voorrang op het terugkopen van hun eigen plaats bij het spelen van eventuele bekerwedstrijden of play-offwedstrijden in De Adelaarshorst.

Kan ik met een seizoenkaart extra kaarten bijkopen voor de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles?

Ja, dat kan, al zal het aantal losse kaarten dat per wedstrijd beschikbaar komt zeer beperkt zijn. Daarnaast verschilt het per wedstrijd hoeveel kaarten je bij kunt kopen. De wedstrijden die in de eerste seizoenshelft van seizoen 2023/2024 worden gespeeld, gaan telkens per cluster van drie wedstrijden in de verkoop op de ticketingpagina. Elke dinsdag ná een thuiswedstrijd gaat om 20:00 uur de volgende thuiswedstrijd in de verkoop om het cluster van drie wedstrijden weer compleet te maken.

Kan ik alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles ook bezoeken door losse kaarten te kopen?

Als seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles kun je voor elke thuiswedstrijd extra kaarten kopen (zie bovenstaande vraag en antwoord). Ook als je beschikt over een clubkaart van Go Ahead Eagles, dan kun je losse kaarten kopen indien je er op tijd bij bent zodra de vrije verkoop voor een thuiswedstrijd is gestart. Wel zal het aantal losse kaarten dat per wedstrijd beschikbaar komt zeer beperkt zijn. Bovendien is een seizoenkaart van Go Ahead Eagles goedkoper, gemakkelijker en je hebt je eigen vaste plek in De Adelaarshorst!

Kan ik mijn seizoenkaart(en) nog annuleren op het moment dat ik deze heb besteld?

Zodra je je seizoenkaart(en) hebt verlengd, ga je een overeenkomst aan met Go Ahead Eagles die loopt tot en met 30 juni 2024. Deze overeenkomst kun je tot 1 september 2023 nog annuleren, waarbij je je geld terug ontvangt.