Eerste Selectie

FC Emmen-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Go Ahead Eagles en FC Emmen bestreden elkaar in het verleden al veelvuldig in de Eerste Divisie. De wedstrijd van dit weekend is echter de allereerste onderlinge ontmoeting op Eredivisieniveau. Graag nemen we je mee door de belangrijkste wedstrijdinformatie voor het duel dat op zondag 18 september om 12:15 uur wordt gespeeld.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – FC Emmen op vertoon van hun seizoenkaart. Voor het seizoen 2022/2023 kun je gebruikmaken van je seizoenkaart van seizoen 2021/2022, die door Go Ahead Eagles is gereactiveerd (mits je uiteraard je seizoenkaart hebt verlengd en níét van plaats bent gewisseld). Ben je naar een andere plaats in De Adelaarshorst verhuisd? Dan heb je wél een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2022/2023 ontvangen en is jouw seizoenkaart van seizoen 2021/2022 niet meer geldig. Wil je altijd je seizoenkaart (digitaal) bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in de Eagles App kunt uploaden.
  • Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Emmen toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd is uitverkocht zijn er GEEN losse wedstrijdtickets meer te koop.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 10:45 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – FC Emmen is om 12:15 uur.
  • Vanwege de bouw van de skybox aan de Hoofdtribune is er minder ruimte op het supportersplein. De toeschouwersinstroom van de Leo Halle tribune ondervindt eveneens hinder vanwege de bouw.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • Tijdens de opkomst van de spelers zal het team van Go Ahead Eagles in speciale trainingsjacks het veld betreden. Met dit initiatief wil de spelersgroep geld inzamelen voor de revalidatie van voormalig Eagles-speler Donny van Iperen. Elk trainingsjack wordt na afloop van Go Ahead Eagles – FC Emmen gesigneerd door een Eagles-speler en voor een vaste prijs verkocht, waarbij de volledige opbrengst naar Donny gaat. Daarnaast is door de familie en vrienden van Donny een inzamelingsactie gestart om zijn revalidatiekosten te kunnen financieren. Iedereen die bij wil dragen aan maximaal herstel van Donny, kan doneren via deze link.
  • De Matchday-aanbieding van zondag 18 september: tien procent korting op alle vesten en jackets! Verkrijgbaar in de webshop én Fanstore, die vandaag vanaf 10:45 uur tot maximaal één uur na afloop van Go Ahead Eagles – FC Emmen geopend is.
  • Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er op het veld afscheid genomen van Luuk Brouwers. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Go Ahead Eagles naar FC Utrecht.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht