Eerste Selectie

FC Twente-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

De enige Overijsselse derby die de Eredivisie dit seizoen rijk is, staat vanmiddag om 14:30 uur op het programma aan de Vetkampstraat. FC Twente komt op bezoek in een uitverkochte Adelaarshorst, waar Go Ahead Eagles de drie punten uiteraard graag in eigen huis wil houden.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – FC Twente op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in (de update van) de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – FC Twente toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd volledig is uitverkocht, zijn er geen losse kaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 13:00 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – FC Twente is om 14:30 uur.
  • De Matchday-aanbieding van vandaag: 30% korting op sweaters, vesten en jacks in de Fanstore of webshop! De Fanstore is geopend vanaf 13:00 tot 14:30 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – FC Twente.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht