Eerste Selectie

FC Volendam-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Vanmiddag staat de laatste thuiswedstrijd van het reguliere Eredivisieseizoen op het programma in De Adelaarshorst. Tegenstander aan de Vetkampstraat is FC Volendam. Graag nemen we je even mee door de belangrijkste informatie voor de wedstrijd tegen Het Andere Oranje.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – FC Volendam op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in (de update van) de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – FC Volendam toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd volledig is uitverkocht, zijn er geen losse kaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 13:00 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – FC Volendam is om 14:30 uur.
  • Go Ahead Eagles wil alle supporters vragen om na afloop van de wedstrijd nog even te blijven zitten (of staan). Kort na het laatste fluitsignaal zal Jeffrey Pasie het veld van De Adelaarshorst betreden voor een optreden. Op hetzelfde moment zullen de spelers en staf van Go Ahead Eagles zich naar de kleedkamer begeven. Ongeveer tien minuten later zullen zij in speciale shirts weer naar buiten komen voor het lopen van een ereronde om de supporters te bedanken voor hun steun. Ook zullen zij daarbij enkele ballen de tribunes in schieten.
  • Drankje meenemen op de tribunes van De Adelaarshorst? Geen probleem natuurlijk, maar houd ‘m wel in de hand! Sinds begin april gelden er aangescherpte KNVB-maatregelen voor het gooien van voorwerpen naar het veld.
  • De Matchday-aanbieding van vandaag: end of season sale in de Fanstore en webshop, met 50 procent korting op diverse artikelen! De Fanstore is geopend van 13:00 tot 14:30 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – FC Volendam.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht