Word jij de FIFA-koning(in) van Go Ahead Eagles?

Ben jij niet te verslaan met FIFA? En droom jij ervan om FIFA te spelen in De Adelaarshorst? Dan is het FIFA-toernooi van Go Ahead Eagles jouw kans op eeuwige rood-gele roem!

Op maandag 24 april (18:30-21:00 uur) kan je via de online voorrondes jouw plekje verdienen voor de finaleronde die één dag later – op dinsdag 25 april (16:00-18:00 uur) – in het Supportershome van Go Ahead Eagles plaatsvindt. Enkele spelers van Go Ahead Eagles én onze esporters zullen aanwezig zijn om jou misschien wel uit te dagen voor een potje FIFA. Óók krijg je tijdens een persconferentie de kans om vragen aan onze esporters te stellen en krijg je misschien wel dé gouden tip om voortaan al jouw vrienden te verslaan!

Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen en worden er sportieve activiteiten georganiseerd rondom het toernooi. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. Ben jij 12 jaar of ouder? Meld je dan aan voor het FIFA-toernooi via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met donderdagavond 20 april (er geldt een maximum van 248 deelnemers).

  Aanmeldformulier FIFA-toernooi

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden