Daag je vrienden uit, speel jezelf met je voetbalteam in de kijker en kroon jezelf tot FIFA-winnaar van de Stedendriehoek! Maar bovenal: beleef met elkaar een leuke middag gamen tijdens het online Stedendriehoek FIFA 21 toernooi. 

Het open toernooi vindt plaats op maandag 22 februari (128 seats) en woensdag 24 februari (eveneens 128 seats) om 13:00 uur. De finale is op zaterdag 27 februari, waarin er een Playstation 5 en een aantal Eagles-prijzen op het spel staan! Iedereen vanaf 12 jaar of ouder mag – ongeacht FIFA-ranking – deelnemen. Het Stedendriehoek FIFA 21 toernooi wordt gespeeld op de Playstation 4, waarbij je zowel uit club- als landenteams kunt kiezen. Schrijf je hier in voor het open toernooi van maandag 22 februari of schrijf je hier in voor het open toernooi van woensdag 24 februari.

Het toernooi wordt door Go Ahead Eagles georganiseerd in samenwerking met Home of esports en de gemeenten Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Voorst, Brummen, Epe en Lochem. “Een bezoek aan De Adelaarshorst is helaas nog altijd niet mogelijk voor onze supporters”, zegt algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Vanaf het begin van de coronacrisis hebben we bij Go Ahead Eagles daarom gekeken naar extra manieren om de verbinding met onze supporters sterk te houden. Mooie voorbeelden hiervan zijn de uitzendingen van Kowet Kijken, digitale forumavonden, nieuwe videorubrieken en het allereerste Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesalbum, dat op woensdag 10 februari is gelanceerd. Ook met het organiseren van het Stedendriehoek FIFA 21 toernooi willen we online in contact blijven met onze supporters. Het is fantastisch om te zien dat dit FIFA toernooi collectief wordt omarmd en enthousiast is opgepakt door zeven gemeenten in en rond de Stedendriehoek, waar een groot deel van onze achterban woont.”

Tekst gaat verder onder visual.

Hoe kun je jezelf inschrijven?

  1. Maak een account aan op het Home of esports platform.
  2. Meld je vanaf vrijdag 12 februari aan op de toernooipagina van het Stedendriehoek FIFA 21 toernooi.
  3. Druk op de aanmeldbutton en join de Discord server van Go Ahead Eagles via de Live Chat-button om alvast met je mededeelnemers te chatten en vragen te stellen. Let op! Je kunt de aanmeldbutton alleen zien als je bent aangemeld op het Home of esports platform (zie stap 1).

Veel plezier en succes tijdens je deelname aan het Stedendriehoek FIFA 21 toernooi!

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc.or its licensors.