De strijd is losgebarsten…!

Fit like an Eagle draait om een fitheidschallenge, waarbij deelnemers op een plezierige en laagdrempelige manier worden geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken. Na een nulmeting zijn drie teams van in totaal 26 deelnemers sinds medio januari twaalf weken lang de strijd met zichzelf en tegen elkaar aangegaan. Ieder team heeft een teamcaptain vanuit de eerste selectie van Go Ahead Eagles: Jeroen Veldmate (Team V), Martijn Berden & Boyd Lucassen (Team B&B) of Donny van Iperen (Team Donny).

Tekst gaat verder onder video.


(Video: Rocketboys)

Welk team boekt in een aantal maanden de meeste gezondheidswinst? De deelnemers wordt een compleet en kosteloos programma aangeboden met onder meer een healthcheck, sporten onder begeleiding en workshops over voeding en vitaliteit. In een aantal stappen wordt toegewerkt naar de grote finale met een sportieve eindchallenge!

Tekst gaat verder onder video.


(Video: Rocketboys)

Tussenstand (per 29 februari 2020)

  1. Team Donny: 122 punten
  2. Team V: 122 punten
  3. Team B&B: 119 punten

Even voorstellen… de teams!

Team V – Jeroen Veldmate

Jeroen: “De V staat voor Veldmate, maar ook voor Vitaliteit en Victorie. Sinds vorig jaar ben ik trotse aanvoerder van Go Ahead Eagles, dus ik weet hoe het is om teamcaptain te zijn. Samen toewerken naar een doel, dat is wat we doen in Team V!”


Team V

Team B & B – Martijn Berden & Boyd Lucassen

Martijn en Boyd: “Bij Team B & B staat plezier voorop. Plezier is de basis van goede sportprestaties. Het wordt dus in ons team raggen én lachen. Want lachen is sowieso al gezond, toch?”


Team B&B

Team Donny – Donny van Iperen

Donny: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Hoe vind je die? Maar zo is het echt! Gelukkig krijg je in Team Donny het juiste steuntje in de rug om niet meer te doen wat je deed, maar daadwerkelijk fitter te gaan leven. Ik ben na mijn knieblessure zelf ook alleen nog maar bezig met fit worden, dus een betere ervaringsdeskundige is er niet!”


Team Donny

Fit like an Eagle wordt mede mogelijk gemaakt door onze MVO-partners:


(Video: Rocketboys)